- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Paracordot szeretnék rendelni egy kis mod-hoz. Milyen méretek kellenek, ha 5 vékony eret akarok rajta áthúzni 2m hosszam? (USB kábel) Vagy ha van konkrét bevált beszerzési forrás egy linket megköszönök.
-
Sziasztok! Tudtok valakit vagy valami helyet, ahol egy egér burkolatot lefestenek egy színre? Airbrush-os hirdetéseket nem találtam a ph!-n. Nekem elég lenne egy szín is, semmi csicsa.
Egy MS IE3.0 egérkéről van szó.
-
Hi!
Kaptam egy Dragon nagy tornyot, de kicsit külsőleg kopott! Szeretném lefújni feketére a vázat és előlapot. Előtte csak lecsiszolom, lemosom és kész? Hanyas csiszpapírral kéne a fémet és az alumíniumot, hogy ne karcoljon össze vissza?
Köszi!
-
Hali!
Vennék a tápra UV reagáns kábelharsinyát. Na de milyen színűt? A kék tetszik, de kék ledes ventillátorok nem fogják elnyomni egy UV cső által megvilágított harisnya hatását? Előre is thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest