- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laccoss
addikt
válasz
Frenky89 #18251 üzenetére
Hali
2. Szerintem az minőségibb, amit sata3-as kábelként árulnak és fém fülecske van rajta, hogy fogja a sata csatlakozóban a kábelt.
3. Alaplapi gyors csatlakozó, Q-connector angolul. Ez alaplaphoz adják, de látható, hogy sima x tűs csatlakozó, aminek egyik oldalán anya van (ez megy az alaplapi tűsorra) a másikon pedig apa (erre dugod a ház power,led,hdd stb) csatlakozót. Igazából ha egy csatlakozót ami nyákra építhető, veszel, az is kb így fog kinézni.
Ilyen az alaplapi:
Ilyen a nyákra építhető:
90 fokos elhajlítást meg, ha elég hosszú a tű akkor megpróbálhatod elhajlítani, és úgy rádugni a ház csatlakozóit, esetleg vannak 90 fokosan elhajlított csatlakozók, de akkor már a apa-apa (qconnector-90fokosan elhajlított csatlakozó) közti összeköttetést is meg kell oldani.
Alapból, 90 fokosan elhajlított q-connectort viszont nem nagyon találtam.
-
Laccoss
addikt
Azért a lecsippentett kábelvégűt én sem venném vissza
De nem is arról van szó, de vissza tudja csinálni (a harisnyázást), ha gariztatni kellene.
Szerintem egy fekete táp esetében, ha táp faláig van harisnyázva, és oda rak egy fekete zsugorcsövet akkor nincs olyan nagy esztétikai probléma belőle, ha meg a tápot is eltakarja valamilyen takaró elemmel akkor meg az egész úgysem látszódik.
-
Laccoss
addikt
válasz
demmer123 #18218 üzenetére
Választhatsz, vagy időt és energiát fordítasz valamire, és kábelharisnyázod, vagy pénzt és veszel toldást.
Tápnál szerintem magára a tápra van garancia, a kábelek miatt lehet nem lenne garanciális probléma, egyébként ha gond van, lehúzod a kábelharisnyát visszaállítod eredeti állapotba, és kész. Tudni kellene mi erről a boltok álláspontja.
-
Laccoss
addikt
válasz
abridabri #18109 üzenetére
Valahol már találkoztam hasonlóval, de nem tudom, hol... sima alátét nem jó hozzá? Vagy amit mutattam (nálam a régi karnis csipeszeit tartó fémfülecskén vannak ilyen műanyag kerekek, hogy csússzon a sínen), bár lehet az túl vastag is lenne, az hogy középen nincs kiemelkedés, szerintem nem gond, csavar feje úgyis ráfog.
takacsbotond: Itt egy kis beszélgetés a dologról: [link] Az alu hűtőt eloxálják, és úgy csinálnak belőle különböző színűeket, tehát nem festékkel festik.
-
Laccoss
addikt
válasz
abridabri #18053 üzenetére
Élvédő gumi. A kivágást egy körkivágóval lehetne szépen megoldani. Plusz még szerintem jól jönne egy porszűrőt is berakni a venti elé, hogy ne legyen tele porral a géped. A plexit lehet nem kellene elcsúfítanod egy ventivel, inkább valahonnan próbálj levegőt áramoltatni, fújatni a vga-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- EAFC 26
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest