Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laccoss
addikt
válasz
Frenky89
üzenetére
Hali
2. Szerintem az minőségibb, amit sata3-as kábelként árulnak és fém fülecske van rajta, hogy fogja a sata csatlakozóban a kábelt.
3. Alaplapi gyors csatlakozó, Q-connector angolul. Ez alaplaphoz adják, de látható, hogy sima x tűs csatlakozó, aminek egyik oldalán anya van (ez megy az alaplapi tűsorra) a másikon pedig apa (erre dugod a ház power,led,hdd stb) csatlakozót. Igazából ha egy csatlakozót ami nyákra építhető, veszel, az is kb így fog kinézni.
Ilyen az alaplapi:

Ilyen a nyákra építhető:

90 fokos elhajlítást meg, ha elég hosszú a tű akkor megpróbálhatod elhajlítani, és úgy rádugni a ház csatlakozóit, esetleg vannak 90 fokosan elhajlított csatlakozók, de akkor már a apa-apa (qconnector-90fokosan elhajlított csatlakozó) közti összeköttetést is meg kell oldani.
Alapból, 90 fokosan elhajlított q-connectort viszont nem nagyon találtam.
-
Laccoss
addikt
Azért a lecsippentett kábelvégűt én sem venném vissza
De nem is arról van szó, de vissza tudja csinálni (a harisnyázást), ha gariztatni kellene.Szerintem egy fekete táp esetében, ha táp faláig van harisnyázva, és oda rak egy fekete zsugorcsövet akkor nincs olyan nagy esztétikai probléma belőle, ha meg a tápot is eltakarja valamilyen takaró elemmel akkor meg az egész úgysem látszódik.
-
Laccoss
addikt
válasz
demmer123
üzenetére
Választhatsz, vagy időt és energiát fordítasz valamire, és kábelharisnyázod, vagy pénzt és veszel toldást.
Tápnál szerintem magára a tápra van garancia, a kábelek miatt lehet nem lenne garanciális probléma, egyébként ha gond van, lehúzod a kábelharisnyát visszaállítod eredeti állapotba, és kész. Tudni kellene mi erről a boltok álláspontja.
-
Laccoss
addikt
válasz
abridabri
üzenetére
Valahol már találkoztam hasonlóval, de nem tudom, hol... sima alátét nem jó hozzá? Vagy amit mutattam (nálam a régi karnis csipeszeit tartó fémfülecskén vannak ilyen műanyag kerekek, hogy csússzon a sínen), bár lehet az túl vastag is lenne, az hogy középen nincs kiemelkedés, szerintem nem gond, csavar feje úgyis ráfog.
takacsbotond: Itt egy kis beszélgetés a dologról: [link] Az alu hűtőt eloxálják, és úgy csinálnak belőle különböző színűeket, tehát nem festékkel festik.
-
Laccoss
addikt
válasz
abridabri
üzenetére
Élvédő gumi. A kivágást egy körkivágóval lehetne szépen megoldani. Plusz még szerintem jól jönne egy porszűrőt is berakni a venti elé, hogy ne legyen tele porral a géped. A plexit lehet nem kellene elcsúfítanod egy ventivel, inkább valahonnan próbálj levegőt áramoltatni, fújatni a vga-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- EVGA Supernova 850 GT
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De nem is arról van szó, de vissza tudja csinálni (a harisnyázást), ha gariztatni kellene.