Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: A kérdés...
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
Narancs
üzenetére
Első körben csupán annyit kellene tenned, hogy a közvetlenül a hozzászólásod előtt linkelt cikket elolvasod a potméterek méretezéséről.
Azután egyből világos lesz, hogy ventilátorok közvetlen vezérléséhez nem használunk kΩ-os nagyságrendű potmétereket, pláne 50..100kΩ-osokat nem (az 50k0 pont 50kΩ-ot jelent). Lomex árlista, kategória: ellenállás / furatszerelt / változtatható / potméterek. Sajnos itt pont nem látni megfelelő értékű és terhelhetőségű példányokat.
Az Elektrokontha-ban viszont találni pl. 100Ω / 4W-os huzalpotmétert, 224 Ft-ért. De 4W-osban van 250Ω-os hasonló árban, meg 50Ω-os is, utóbbi viszont jóval többe kerül. -
Narancs
őstag
válasz
Narancs
üzenetére
A hol és mennyiért -et úgy értem inkább, hogy hol adják darabra. Turkálok itt a Lomex honlapján, de igazából fogalmam nincs ezek az elnevezések mit takarnak, pl: 50K0 LIN MONO KAPCS. (THL) D=6 FOGAZOTT TENG. D=17 FÉMHÁZAS
Ha az 50K0 azt jelenti 50ohm-os akkor az nekem jó lesz, nem? Legalábbis közel van a 47-hez. Lin az gondolom lineárist jelenti, ami megint jó nekem. Még a fogazott és fémházas is megvan, de a többiről fogalmam sincs. És az hogy hány W meg sehol nincs benne. A másik para, hogy a csomagolási egység 150db, nekem meg csak egy kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Valami baja van a tápomnak
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- E-book olvasók
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Projektor topic
- BorosPoH!ár
- További aktív témák...
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- GIGABYTE C200 Glass
- Montech King 65 Pro BONTATLAN!!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő