- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Teljesen egyértelmű hogy nem lehet beletenni az olajba a mechanikus egységeket. Se a vinyó se az optikai egységek sem lennének működőképesek abban a közegben. Az olajos hűtés megoldható. Rövid távon megy, de azt még senki sem írta le, hogy hosszútávon lehetséges-e így működtetni egy gépet. Én egy ideje tervezek egy régi p2 vagy valamilyen értéktelen holmit hosszabb ideig tesztelni így, csak még nem jutottam el odáig.
-
TESCO-Zsömle
titán
A ventillátor nem azért ég le, mert nagyobb a motor áramfelvétele, bár kétségtelenül egy álló(ra fékezett) motornak tényleg nagyobb az áramfelvétele, mivel az áram komolyabb ellenállás (munkavégzés) nélkül szalad át a tekercsen. A leégés oka, hogy az állóra fékezett motort semmi nem hűti. A ventillátorral más a helyzet, mert ott a problémát a közeg sűrűségének és viszkozitásának változása okozza. A probléma azonban hordozza a megoldást is, mivel ezek mellett változik a fajhő és a hőátadás is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest