Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
@lbert
tag
köszi a tanácsot de annyira nem vagyok amatőr a dologban. tudom hogy kemény több száz voltok és több tíz amperek cirkálnak benne. valóban csúnyán meglepi azt aki felelötlenűl bánik vele.
dolgoztam már épp a szakmá(m)ban a MÁVnál villanymozdonyokat berheltünk. ott volt egy penge elme kolléga de akkor sem érdekelt a téma. pedig a srác rohadtul vágta de én baromnem foglalkoztam a témával nagyon. persze azóta el telt pár év és felejtettem. de nézetm is utánna már.
szal olyan félúton vagyok.
egyébbiránt audió tknikai célokra és olyan ami könnyen variálható. mondjuk az üzemi frekivel. töbnyire avval változtatnak teljesítményt v feszkót.
de tényleg kösz a jótanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest