- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
REDeath #2679 üzenetére
Zsugorcső nélkül is lehet celluxal, de az igénytelen nagyon. hidd el láttam már.
A zsugorcső azért kell hogy megakadályozza a foszlást. A cellux is megakadályozza csak azalatt látod a szétfoszlott harinya végét ami elég ronda. A zsugorcső viszont eltakarja. (zsugorcsövet kapsz bármilyen villamossági boltban kb 300ft-ért méterét(mondjuk az fekete, de szerintem az nem ronda, tény a színes szebb)). De nem kell szettet venned.
Én sem vettem. Elég 2db 3m-es és egy 1,5m-es csomag harisnya.
És akkor ezekbl még a ventiknek a kábeleire is jut, meg mindenre.
Nekem egyetlen kábel sincs a gépemben ami ne lenne beharisnyázva. Full király amikor ez UV-t kap.
A csatlakozókat muszály leszedni, mert nem megy át rajtuk a harisnya. Ezzel fogsz szívni a legtöbbet, mert van hozzá ilyen spéci leszedőke, de az 1000ft vagy mennyi.
Amúgy annélkül nagyon nehéz, én egy tollbetéttel (fém) csináltam, de 2 óra volt míg pont akkora lyukra tágítottam az alját amekkora kell, és úgy is nagyon nehéz.
Ha rámhallgatsz megveszed az anya molex eltávolító szerszámot. Ezt is lehet ott kapni a cmodban. Az apa molexet is tollbetéttel csináltam de azt még nehezebb.
Az ATX-es csatit viszont csakis szerszámmal tudod leszedni de az 2k- én anyit nem adtam ki érte, helyette vettem rá UV-s Spirált. egyszerűbb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Linux Mint
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Vanquish Gamer Számítógép ház
- EVGA Supernova P850 Platinum 850W Tápegység eladó! Még 7+ év garancia!
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest