Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz
Zozzant #17992 üzenetére
Nekem mindegy... Konkrétumot nem írt, én pedig csak egy elfogadott tesztelési folyamatot vázoltam le neki nagyjából.
Egyébként pedig attól, hogy bekapcsol egy tép és felpörög a rákötött hdd még nem azt jelenti, hogy az jól működik és a jövőben bármilyen hardver hibátlanul fog vele menni.
-
totyak
aktív tag
válasz
Zozzant #17992 üzenetére
Nem-nem, pusztán csak tudni szeretném, hogy a táp működőképes, vagy sem. Ha jól értem mindenképpen kellenek egyéb alkatrészek is a teszthez.
Kicsit le tudnád írni bővebben is mi a teendő? Alaplapom akad, dvd olvasó is fogyasztónak, de pl. Cpu nincs a laphoz. Illetve mi kötök össze mivel? Egy mezei drótot használva, vagy hogyan?
Nem sokat konyítok a témához, jól jönne a segítség kicsit bővebben leírva.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest