Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
nem kell bocsanatot kerni, de olvashatnal kicsit figyelmesebben is.nekem nem ilyen hazam van, mint irtam volt vala, igaz lehettem voln egyertelmubb is, es linkelhettem volna be kepet a chieftec oldalarol is, elismerem, de hirtelen ott nem talaltam olyan kepet amin a szoban forgo kabelek ennyire latszanak, igaz itt sem esnek tulzasba ami a latszodast illeti.a problemam abbol adodo hogy chieftec big bravo-m van, es van egy msi k7n2 delta ilsr-em, es pl a front audio csatlakozasom a pci slot-oknal (azok kozul is az utolso elottinel) van, igy a kabel csak ugy er addig ameddig kell hogy szinte (enyhe koltoi tulzassal elve) szakadasig van feszitve
, ezert szeretnem toldani, a tobbit meg csak azert hogy szepen el tudjam vezetni es ne legyen osszevissza kabeldzsuva minden fele.bontoba menni vasarolgatni nem igazan szeretek, ezmiatt erdekelne az hogy ezek a kabelek tulajdonkeppen hany eressek lehetnek es arnyekoltak e , es hogy van e rendes becsuletes nevuk azonkivul hogy chieftec-frontpanel-kabelbasz es hogy esetleg szakuzletben megvasarolhatok e, es hogy hol.a vegere a muanyag bigyok+papucsok (amik a muanyag bigyoban vannak) csak hab a tortan, mert nem szeretnem toldozgatni esz nelkul ha csak nem muszaj, inkabb szeretnem egy kabelbol megcsinalni, ahogy azt illik, persze a nehez idok nehez donteseket szulnek, ugy hogy lehet az lesz a vege.esetleg ha valakinek otlete van a felvetett kerdeseimmel kapcs, tovabbra is szamitok epitojellegu hozzaszolasaira.
tsaaaa
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- EAFC 26
- TCL LCD és LED TV-k
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Synology NAS
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- be quiet! Dark Power 12 750W 80+ TITANIUM - FirstShop garancia 2032.12.05.
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Ujabb Prémium ólacska INGYEN MPL-el Phanteks XT PRO ULTRA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, kossz a linket megneztem , lehet meg az is hogy lesz belole valami