Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
a szó eredetileg a német "Winkelschleifer" szóból ered, ami az eszköz leírására szolgáló szavak összetételéből keletkezett: Winkelgetriebe Schleifscheibe azaz ~ szögben meghajtott csiszoló tárcsa, amit a köznyelv sarokcsiszolóként ismer, de az biztos, hogy a koronggal sarkot csiszolni elég nehéz

több infó itt: LINK -
imibogyo
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én ezt tudom. Csak arra utaltam, hogy amit ő "flex" alatt ért, az a sarokcsiszoló az én szövegemben. Vagyis, hogy egyszer már leírtam amire ő kérdezett.

(#17764) vand küldj privit és megbeszéljük. De csak akkor, ha nem sürgős a munka. A mostani hétvégémre már van/volt két munkám. A következő hétvége pedig kuka. Szóval legkorábban az utána való hétvége jöhet szóba. Persze csak ha neked is jó.

-
tvamos
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Flex az, meg hilti furo, esetleg blekkendekker, meg mondjak meg, hogy hozzad a sterimot, ami nalunk karker.

Szeretnek egy ilyen gyujtemenyt... -
ZetorGumi
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nevezzétek sikítónak, vagy ordibátornak, és megoldódik a szőrszálhasogatós probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest