Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troyan001
tag
Párhuzamosan csináltam, működött fajentosul. Nem használom a pc tápegységét. Nem merek azzal manyákolni. Kaptam egy kapcsoló üzemű kis trafót. 3V-tól 12V-ig lehet kapcsolni. Egy 5,5 mm-es anyadugalj-t alakítottam át, oda kötöttem a ledsorokat és a trafót csak simán rádugom. Van a ledsorokon egy dög nagy matrica, rá van írva minden technikai mambó dzsambó ami kell, de én nem értek hozzá. Van hozzá egy műanyag ház egy kapcsolóval, előtte egy ellenállással és abba menne két ceruza elem, így gondoltam a 3V elég lesz neki.
Ki akarom vágni a ház oldalát, egy plexilapot tenni bele és oldalról körbevilágítani ezekkel a fényfüzérekkel. Csak még plexilapot kell szereznem.
(van multiméterem, de a használata kimerül abban hogy addig forgatom a kereket míg azt nem látom HOPP. Vagyis amíg olyan számot nem látok amit sejtek hogy kéne lennie. Jó lenne egy kicsit továbbképezni magam e téren...)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Projektor topic
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Asztalos klub
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest