- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troyan001
tag
Párhuzamosan csináltam, működött fajentosul. Nem használom a pc tápegységét. Nem merek azzal manyákolni. Kaptam egy kapcsoló üzemű kis trafót. 3V-tól 12V-ig lehet kapcsolni. Egy 5,5 mm-es anyadugalj-t alakítottam át, oda kötöttem a ledsorokat és a trafót csak simán rádugom. Van a ledsorokon egy dög nagy matrica, rá van írva minden technikai mambó dzsambó ami kell, de én nem értek hozzá. Van hozzá egy műanyag ház egy kapcsolóval, előtte egy ellenállással és abba menne két ceruza elem, így gondoltam a 3V elég lesz neki.
Ki akarom vágni a ház oldalát, egy plexilapot tenni bele és oldalról körbevilágítani ezekkel a fényfüzérekkel. Csak még plexilapot kell szereznem.
(van multiméterem, de a használata kimerül abban hogy addig forgatom a kereket míg azt nem látom HOPP. Vagyis amíg olyan számot nem látok amit sejtek hogy kéne lennie. Jó lenne egy kicsit továbbképezni magam e téren...)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest