Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
valoban nem vagyok megkotve, de meg csak papiron tervezem a hazat, otlet szinten. Ha minden vilagos es kiagyaltam akkor allok neki inventorozni. Amugy fekvo hazat tervezek, legalabb 10 hdd hellyel, mivel nem tervezek optikat igy egy mezei atx meret jo fektetve. Van egy htpc-m es egy serverem, a kettot szeretnem egy geppel megoldani. Meg sosem moddoltam hazat es nem is vagyok a hive, de abszolvalt gepeszmernok hallgato letemre sok szabadido szakadt a nyakamba es egy jo projekt lenne, hogy kicsit felfrissitsem az inventoros kepessegeimet (jatszva tanulni ugyebar)
Mindenesetre barmi trukkot modszert szivesen veszek, sajna elektronikaba nagyon gyoker vagyok, ezert is keresek lehetoleg kesz megoldast, es az elolapot ugy tervezem majd h belemenjen. Meg hasonlo problema lesz az usb elulso kivezetese.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- AQIRYS Wezen Számítógépház, Mini Tower, táp nélkül, mATX, Fehér
- Darkflash twister DX360 v2.6 Aio vízhűtés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- Cooler Master MasterAir MA824 Stealth CPU Hűtő!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest