Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Abban a - felszámolás alatt lévő - boltban ahol az egyetlen darab Ferm gép volt, az még mindig megvan, csak nem tudom pontosan milyen, most küldök nekik végre mailt, és remélhetőleg nemsokára kiderül.
A garanciára külön rákérdezek, ugye ilyenkor az nem egyértelmű !Viszont a hétvégén voltam Baumax-ban (Budaörs), és ott is láttam egyet.
Einhell, és érdekes módon "gravírozó" néven árulták.
Ez jelenthet valamit a gyakorlatban ? (Első ránézésre olyan volt mint a többi kombigép)
Tehát Einhell, 135W, van hozzá flexi fej, és jó pár egyszerűbb tartozék (bár vágáshoz valót hirtelen nem láttam).
10e ft, garanciára 2 évet mondtak.
Képet sajnos elfelejtettem csinálni.
Szerintetek ?Egy fórumtagtól vettem hétvégén egy használt PC-házat + egy kis méretű tápot, és közben szóba került az átalakítása kapcsán a kombigép. Mondta rá, hogy elég korlátozottan lehet használni szerinte, komolyabb dolgokat nem lehet már vele vágni (fémet, konkrétan egy régi, P4-es Compaq PC-házat amibe belepróbáltam a tápját hogy - átalakítással - de belerakható-e). Ha már vastagabb a fém - mint ennek a Compaq gépháznak - akkor már nem fogom elvágni vele (vagy max. nagyon lassan, 5db fejjel), ilyenekre flex kell.
Mondtam is neki, hogy nem ilyenekre kellene igazából.
Aztán megmutatta az övét, kb. 5-6 éves 135W-os Ferm, azt mondta hogy jól bírja.
Tetszett, egyáltalán nem tűnt hogy rázna, ha be van kapcsolva.
Mondjuk más lehet a helyzet terhelés alatt + ha már egy órája kell szorítani a gépet.
Hangja is van azért, de én hangosabbra számítottam. Vagy terhelés alatt jön meg a hangja ?Megtudom még milyen is ez a Ferm, meg pár napon belül elmegyek egy Obi-ba és egy Praktikerbe is.
De aztán hét vége felé jó lenne már eldöntenem, és megvennem valamelyiket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 3D nyomtatás
- One mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Duplázni félévente
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest