- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- borg25: Kórházi beszámoló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nzozz
aktív tag
válasz
szab.tam #12850 üzenetére
Én is lecsatolhatóra gondolok, már ha jól sejtem, mit szeretnél. Tehát én egy ilyesmi megoldásra gondolok. (ezen még van egy külön ventilátor csatlakozó leág.). A lényeg, hogy a venti felé menő +12V -os ágba sorosan forrasztott megfelelő ellenállással/potméterrel tudod szabályozni a ford.számot. A ventilátorok tápvezetékének a végére molex csatit raksz, és közvetlen, vagy ha szabályozni akarsz, egy kis hosszabbítóba beiktatott ellenállással/potival tudod megoldani. Nos?
Vagy félre értettem valamit, nem hűtőventiket akarsz meghajtani?
Hogy mekkora ellenállás kell, az attól függ milyen fordulatszámot akarsz, teljesítménye legyen legalább egy kicsit nagyobb, mint a ventilátoroké, az ellenállását meg vagy kiszámolod vagy kikisérletezed.OMFG, valamiért a Zalman zöld, duplaventis VGA hűtés jutott eszembe, azt hittem arról van szó. Bocsánat. Amúgy ha kis teljesítményfelvételnél nem kapcsol be a táp (mert remélem már tényleg arról van szó
) lényeg akkor annyi, hogy valami terhelést bekötsz neki, lehet az mondjuk továbbra is teljesítmény ellenállás, de akármi más is, világítás, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest