Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttxxeu
tag
Köszönöm mindenkinek az elismerő megkereséseket.
A sok megkeresés miatt az infokat kiraktam publikusan is.
Számolgattam közben, mert nem értem ki hogy számol.
Én összeadtam az összes havi fizetni valót és elosztottam a lebeszélhető / felhasznáható egyenleget, nekem így 13 forintos bruttó percdíj jött ki, alig kétszáz percre. Amikor ezt meghaladom, utánna már nettó 5 ft, minden további percdíjam.
Hüséggel meg kössenek meg mást de ne engem!
Nekem ez így nagyon coool.. -
ttxxeu
tag
válasz Sayuar #17784 üzenetére
Kicsit elfogult vagy a DPI flotta iranyaban nem?
Ja es a 30db sms -t, barmely iranyban, elfelejtetted beleszamolni!
Tovabba a tagdijert 2 sim kartyat hozhatsz el!
Tehat a havi bruttod 3155 pengo!
Es azt is, hogy egy jo ugyet tamogathatsz.....
Szerintem mindenki dontse el sajat maga, hogy melyik a jobb!Udv!
[ Szerkesztve ]
-
ttxxeu
tag
Csak szeretnem veletek is megosztani, hogy most olvastam az egyesulet weboldalan, hogy a Frondeo egyesület ideiglenesen felfüggesztette a kártyánkénti egyszeri adminisztrációs költséget, ezzel együtt a tagonkénti jóváírást is.
Szerintem ez egy kedvező hir
-
ttxxeu
tag
válasz Sayuar #17924 üzenetére
Nem vagy képben! Ez egy 15 dec 30.-ka i hir!! "Csak szeretnem veletek is megosztani, hogy most olvastam az egyesulet weboldalan, hogy a Frondeo egyesület ideiglenesen felfüggesztette a kártyánkénti egyszeri adminisztrációs költséget, ezzel együtt a tagonkénti jóváírást is."
Szerintem ez egy kedvező hir -
ttxxeu
tag
Udvozollek!
Igen, igazad van ebben az esetben, de ha valaki tobbet akar telefonalni mint ami a csomagban van, vagy arra torekszik hogy a havi fix koltsege legyen kedvezobb, akkor mar a Frondeo a jobb szerintem.
Ezt mindenkinek maganak kell kivalasztania a telefonalasi szokasaihoz merten.
Koszonom -
ttxxeu
tag
válasz Tibee86 #18466 üzenetére
Üdvözöllek
Szerintem ez szubjektiv, én konkrétan a vodaval és a telenorral is megszivtam már. A vodával kapcsolatban történt meg a legtobbször az, amikor azt mondta be, ....hogy sajnos a rendszer túlterhelt, probálja később...
Ez nonszensz a mai világban....[ Szerkesztve ]
-
ttxxeu
tag
válasz mike1334 #18474 üzenetére
Szia
Nekem errol mas a velemenyem, az okostelefonok korszakat eljuk, es nem mi jegyezzuk meg a szamokat hanem a keszulekunk. Aztan az megint mas kerdes, hogy milyen egyesuletbe-flottaba lepunk be. Azok amelyek hulyesegrol vagy semmirol szolnak, gagyi weblappal a neten es a havi 100 ft os tagdijjukkal probaljak beszediteni az embereket, hogy aztan a mobil szamlajukon csaljanak, nalam is kiesnek.
De azok a flottak, amik nem csak a lehuzasrol szolnak, egyertelmuen elvezik a bizalmamat es masoket is. 100 ft havi koltsegbol semmilyen flottat nem lehet uzemeltetni es ugye van itt ami 600ft t ker egy evre....Mellesleg megjegyzem soha nem volt olyan jo szamom mint amit az egyesulettol kaptam, a regit mar teljesen leepitettem, mert ugye nagy okosan husegem volt egy masik szolgaltatonal.
De ez csak az en velemenyem.....
-
ttxxeu
tag
válasz Viktor0610 #18477 üzenetére
Teljesen megertelek, pont ezert irtam, hogy havi 100.-ft/sim osszegbol nem lehet flottat uzemeltetni.
En is hallom, hogy hol milyen flotta van a bedoles szelen mert a flotta tulajdonos kapzsisaga nem ismert hatarokat, olyan szemtelenul csaltak-csalnak a szamlakkal, hogy az felhaborito.
Talan most eszbe kaptak a szolgaltatok, hogy ez a helyzet rajuk sem vet jo fenyt es eppen ezert elkezdtek felszamolni a komolytalan, atveresre epulo flottakat. Most magyarorszagon tobb mint 1millio sim van valamilyen flottaban. Nem minden a profit. A tisztulas megindult-meginditottak, itt most mar csak a komoly, valos flottakezelok maradhatnak majd talpon. Folyamatosan epulnek be a flottakba a szolgaltatok emberei, a csalasok lefulelesere.
A kulfoldi piacokon ezekbol a "flottakbol" lettek a virtualis szolgaltatok es manapsag mar szinte teljes szinten kepviselik az anya szolgaltatot. Gondolok itt uzletekre, reklamokra stb... itt elsosorban amerikara gondolok.
Tehat megegyszer mondom a jelenlegi helyzetben igazatok van es megertem a velemenyeteket.Kulonben van erre is mar mod, a kartyad vedelmeben, kulon folyoszamot kell kerni a Te kartyadhoz! A Frondeo nal erre is van lehetoseg.
Udv
[ Szerkesztve ]
-
ttxxeu
tag
válasz szucs.krisz #18511 üzenetére
Szia
Ugyanezeket a szolgaltatasokat a Fronde nal is megkapod......
A Ti flottatokba milyen feltetelekkel lehet beszallni es mennyi a havi koltsege egy flotta kartyanak?Koszonom
[ Szerkesztve ]
-
ttxxeu
tag
válasz szucs.krisz #18511 üzenetére
Szia
Megneztem az alatalad hivatkozott flottat es azt talaltam, hogy a korlatlannal a
belepesi dij 4000 fthavi dij brutto 8079ft
kotelezo net 1486ft
osszesen havi 9565Ft + belepesi dij
nem ingyenes az sms brutto 21ft/dbEz szerintem nem egy huuuu de jo ajanlat
Es nem mindenki szereti a telenort......de ez abszolut egyeni.
-
ttxxeu
tag
Sziasztok!
Készitettem egy google doksit, aki ráér és erdekeli a téma, kérem füzze hozzá megjegyzéseit szabadon, és en mindent javitok!
Köszönöm -
ttxxeu
tag
válasz Viktor0610 #18564 üzenetére
Köszi
javitottam! -
ttxxeu
tag
válasz Olcsópercdij #18568 üzenetére
Beraktam a táblázatba!
A net árakat ird meg légyszives!Köszönöm
-
ttxxeu
tag
válasz cincinatus #18567 üzenetére
Szivesen!
Én is szerettem volna kicsit jobban átlátni a témát és ezért készitettem, aztán gondoltam másnak is jól jöhet flotta keresés közben! Táblázathttp://bit.do/percdij -
ttxxeu
tag
Ezért kell mindenkinek a saját felhasználási szokásaihoz mérten flottát választani. Persze itt bekavar, hogy ha különböző flottákban vagyunk, mert úgy tutira nem beszélünk majd ingyen egymással....
-
ttxxeu
tag
válasz Soma01 #18604 üzenetére
Szia
Van egy Info rész a Pránanadi Net dijainál a táblázatban és ott a megjegyzésben benne vannak a Te általad emlitett dijak. -
ttxxeu
tag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest