- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
2007ath #5180 üzenetére
Szerintem szenvedős lesz. Én a Youtube -bal próbálkoztam csöves TV -n. Maga a film még csak-csak. De az egész kezelőfelület borzalmas, a feliratok olvashatatlanok. A TVGO -nál meg nem tudsz csatornát léptetni, mindenképpen használnod kell a szöveges menüjét. Legalább azt megcsinálhatták volna, hogy egérgörgővel scrollozható legyen. De neeem. A Telenoros MyTV sztem jobban sikerült. Viszont fizetős, de nem kell hozzá külön TV előfizetés és símán megy rootolt kütyün. Nem értem, hogy a Telekomnak miért fáj a root. Ki akar egy Androidos eszközön TV adást rögzíteni? Sztem annyira elenyésző lenne rá az igény, hogy ezért tök fölösleges olyan korlátozást alkalmazni, ami viszont elég sok Androidos eszközt érint. Ráadásul nem is biztos, hogy a user sara. Lehet gyárilag rootolt is.
Most jut eszembe egy lehetőség, aminek esetleg utánanézhetsz. Elvileg megy PC -n is, böngészőből. Ha jól tudom, akkor ehhez Silverlight kell, ami kizárja az Androidot. De egy Inteles stick -kel, Windows alatt működnie kéne. Ezek HDMI -sek, de korábban linkelt itt vki adaptert, analóg kimenettel. Úgy emlékszem, hogy nem volt komoly tétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Warzone
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black - 2026.05.28.-ig Nemzetközi Garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest