Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz 2007ath #5180 üzenetére

Szerintem szenvedős lesz. Én a Youtube -bal próbálkoztam csöves TV -n. Maga a film még csak-csak. De az egész kezelőfelület borzalmas, a feliratok olvashatatlanok. A TVGO -nál meg nem tudsz csatornát léptetni, mindenképpen használnod kell a szöveges menüjét. Legalább azt megcsinálhatták volna, hogy egérgörgővel scrollozható legyen. De neeem. A Telenoros MyTV sztem jobban sikerült. Viszont fizetős, de nem kell hozzá külön TV előfizetés és símán megy rootolt kütyün. Nem értem, hogy a Telekomnak miért fáj a root. Ki akar egy Androidos eszközön TV adást rögzíteni? Sztem annyira elenyésző lenne rá az igény, hogy ezért tök fölösleges olyan korlátozást alkalmazni, ami viszont elég sok Androidos eszközt érint. Ráadásul nem is biztos, hogy a user sara. Lehet gyárilag rootolt is.

Most jut eszembe egy lehetőség, aminek esetleg utánanézhetsz. Elvileg megy PC -n is, böngészőből. Ha jól tudom, akkor ehhez Silverlight kell, ami kizárja az Androidot. De egy Inteles stick -kel, Windows alatt működnie kéne. Ezek HDMI -sek, de korábban linkelt itt vki adaptert, analóg kimenettel. Úgy emlékszem, hogy nem volt komoly tétel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés