- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
Új hozzászólás Aktív témák
-
melan
senior tag
Sziasztok! Nemrég beruháztam egy Zyxel 320-as Nasra, és arról nézem Dlna-n keresztül a filmjeimet. Szeretném, ha elérném a filmek metaadatait is, ezért felraktam rá a Plex-et, amit támogat a Samsung Tv-m, de nagyon döcögős, meg nem minden funkciót támogat... Arra gondoltam, hogy beruháznék egy ilyen eszközbe, felraknám rá az androidos Plex-et, és elvileg házi médiacenterem lenne (csak a tabletről való távirányítást kellene megoldanom, hogy onnan vezérelhessem az eszközt).
A kérdésem, hogy ezzel kivitelezhető-e ahogy felvázoltam ? (A kapcsolat USB-Lan adapteren menne)A másik alternatíva, hogy felraknám rá az XBMC-t, háttértárnak a NAS-t, és láttam ehhez megfelelő remote programot... bár XBMC-t még nem használtam, de hátha valakinek van összehasonlítási tapasztalata...
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest