- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
melan
senior tag
Sziasztok! Nemrég beruháztam egy Zyxel 320-as Nasra, és arról nézem Dlna-n keresztül a filmjeimet. Szeretném, ha elérném a filmek metaadatait is, ezért felraktam rá a Plex-et, amit támogat a Samsung Tv-m, de nagyon döcögős, meg nem minden funkciót támogat... Arra gondoltam, hogy beruháznék egy ilyen eszközbe, felraknám rá az androidos Plex-et, és elvileg házi médiacenterem lenne (csak a tabletről való távirányítást kellene megoldanom, hogy onnan vezérelhessem az eszközt).
A kérdésem, hogy ezzel kivitelezhető-e ahogy felvázoltam ? (A kapcsolat USB-Lan adapteren menne)A másik alternatíva, hogy felraknám rá az XBMC-t, háttértárnak a NAS-t, és láttam ehhez megfelelő remote programot... bár XBMC-t még nem használtam, de hátha valakinek van összehasonlítási tapasztalata...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest