Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nagash

senior tag

Nem használom hardcore módon, de én a következő set up-ot építettem ki:

R-Box MK809 III
    3188-al szerelve, BT és ami kell, tudjátok.
    Mivel már okos a tv-m és média box-ot is csak azért kerestem, mert a 200k-s Sony nem játszik feliratokat, mkv-t és amit szeretnék.
    Alapvetően egy Raspberry Pi-t használok XBMC-vel (Openelec).
    Amire kell, elég szokott lenni. Egy-egy Jóbarátok rész, egyben, vagy egy 720p-s Hobbit, stb még nem volt gond.

A stick maga kapott egy 3,5A-el támogatott USB hub-ot és most egér, bill kombóval a Baldur's Gate EE megy rajta többek között.
    Ki akarom próbálni filmnézésre is, de a Wifi-je gyenge hozzá, hogy a NAS-ról szépen húzza, így még várom a LAN adaptert.
    Skype már megy rajta, hang a TV-n, mikrofon a régi Logitech kamerám. Ha kussban akarok böngészni, vagy játszani, vagy csak valami miatt felpattintani a gépet, akkor nincs vetélytársa, bár néha az ágyban fekve egy tablettel jobb lenne, de az más kategória már.

Nagy potenciál van már most is bennük, de valóban egy rendes 3288 hozna változást az én felhasználásom esetén is.
    Jelenleg Android konzolként használom és valójában az egér, bill vs. érintés a legnagyobb gond. De ez nem hardver probléma.

Új hozzászólás Aktív témák