- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
De, bizony ez a mohóság.
Ténylegesen arról van szó, hogy kedves öreg barátoméknál elromlott a faxgép. Az a készülék, amin az elmúlt években stabilan 1 (egy) faxot fogadtak, és valamikor három éve egyet küldtek is.
Az az egy viszont fontos. Meg a szöveges kapcsolattartás lehetősége is fontos -- én legalábbis szeretném fenntartani.Egyszer már próbálkoztam egy PC-vel + ADSL-előfizetéssel -- a hűségidő lejártával lemondták és visszaadták a gépet. Mert nagy és zúg, a modem-router-ATA meg villog éjszaka a nappaliban. (A VoiP-telefont nem is használták, mert a villogás elkerülése végett kihúzták a dobozokat a falból, úgyhogy inkább telefonáltak vagyonokért, amivel buktam is azt az ígéretemet, hogy a telefonköltségeken megspórolják a netet.)
Egy ideig skype-olgattak a külföldi rokonokkal, de annyira zavarta őket a sok villogó doboz a szekrényen meg a számítógép az asztal alatt, hogy inkább visszatértek a telefonhoz. Így most alig beszélnek velük, azt viszont jó drágán.Ezért szeretnék nekik egy miniPC-sticket, amivel sokat nem bukhatok.
Üdv: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest