- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Felhasználásfüggő. Én biztos, hogy ledest vennék a fogyasztás miatt, de nem mindenkinek jön be a led a színek miatt. Engem nem zavar. Meg ez típusfüggő. A Benq monitorom is ledes, meg a hordozható, ütömvágomnemkárérte, Tesco -s, Technika TV -m is. Szoftveresen meglepően rendben van a TV, de még az én szememnek is feltűnően szar színei vannak a monitoréhoz képest.
Ami a miniPC -t illeti, én úgy látom, hogy ez egy MK809III akar lenni. Sztem nem szerencsés választás. Ugyanabba a típuscsaládba tartozik, mint az "én" MK802IV -em. Ha linuxot is szeretnél, akkor inkább a 802IV, de mindkettőnek ugyanazok a nyűgjei. Én 3188T -s procit egyáltalán nem javaslok. De azért el lehet vele lenni és ha már az, akkor stickből inkább MK908II. Ha mégis a másik vonal mellett döntenél mondjuk a linux miatt (mert az azért lásuk be, hogy cool), akkor olyan megjelenítőt javaslok, ami HDMI -n bejövő hangot meg tudja szólaltatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Elfelejtettem a film címét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest