Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, jó helyre írom e a kérdésem.
A zenelejátszóval van bajom.
Átneveztem egy mappa fájljait de a lejátszó még mindig a régi neveket látja (track001...). Már leválasztottam az sd-t, újraindítottam a mobilt, de még mindig ez van és a lejátszás is ok. Szűrő is rendben. Ha fájlkezelőből indítom, látszik az új név, de bármelyik lejátszót választva megint ott a régi név. Mi lehet a baja?
MIUI7 5.11.5 Redmi2 -
sz_abika
addikt
válasz
enginev3.0 #647 üzenetére
Örülj hogy nem ivódott be a háttérbe
-
enginev3.0
félisten
Miért lehet hogy van mikor pl a messenger értesítéseket csak akkor kapom meg mikor elindítom kézzel a messengert újra
-
seger
addikt
En.miui.com-on a note3-ra a miui sajnos használhatattlan.....
-
L4mie
veterán
válasz
razorka777 #644 üzenetére
gifnek tűnik, mármint periódikusan ugrál. akkor viszont csak egy animáció
-
razorka777
veterán
Üdv srácok.
Nagy megelégedéssel használom a legújabb MIUI-t, de találtam egy számomra rejtélyes dolgot.
Az értesítő sávot lehúzva olyan, mintha menne a zene, mert szerintem az valami equalizer lehet.Itt a videó:
A gyári zenelejátszót már töröltem, a power amp meg nem csinál ilyet.
Mi a tököm lehet ez? -
sz_abika
addikt
Tegnap este jött MIUI7 a Mi4i-re.
Megnézem change logot: bug&optimalisation
Komolyan ennyit tud felmutatni? -
deminos
aktív tag
Esetleg van valakinek a birtokában olyan leírás, amivel szinte 100%-osan sikerül a miui portolása?
Sokat gugliztam a témában, de a kipróbált módszerek rendre csődöt mondtak.
Miui 7-es verzióját szeretném portolni mt6752-es chip-el rendelkező mobilról ugyanilyenre.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
seger
addikt
Ftp miért írja hogy port parancs hibája?? Mi lehet a baj?
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #637 üzenetére
Nekem nem áll le, szépen teszi a dolgát.
-
havri1
félisten
Az a problémám a gyári vezérléssel, hogy késik, vagy éppen nem is működik első bekapcsolásra.
Nagyon sokszor előfordult (mondhatni minden első deep sleep-ből való ébredéskor) max fényerőveél kapcsolt be a kijelző, majd a ki/bekapcsolásig így is maradt, vagy ha kézzel kikapcsoltam és visszakapcsoltam az auto fényerőszabályozót. Ekkor beállt a megfelelő fényerőre.
A YAAB viszont tökéletesen teszi, észrevétlenül a dolgát.
Természetesen csak akkor működik, ha van fényérzékelő szenzor a telefonban -
jFox
addikt
Ez a yaab fényerő szabájzó mivel jobb mint ami gyárilag van a telefonokban? Én eddig nem éreztem szükségét erre a feladatra egy külön app-nak. De most a Fonepad-omra lehet jó lenne, mert abban alapból nincs automata fényerőszabájozás. Arra szerintetek jó lenne ez a yaab?
-
trebrona
nagyúr
válasz
enginev3.0 #632 üzenetére
Legalábbis Hugo Barra erre fogta.
-
L4mie
veterán
válasz
enginev3.0 #632 üzenetére
na igen ez jogos.
-
L4mie
veterán
válasz
enginev3.0 #630 üzenetére
ahh köszi, na ilyenkor kijön hogy csak 16 GB és nem bővíthető...amúgy ezt a nem bővíthetőséget baromira nem értem, gondolom filléres megoldás lenne egy SD socket.
-
L4mie
veterán
TWRP-ben hogy tudok törölni régebbi backupot?
most hogy stabilnak tűnik a rendszer az előzőt leszedném, de nem találom merre tudom törölni, csak visszaállítás vagy új készítését találok. -
trebrona
nagyúr
Na ezt én sem értem, ugyanúgy működnie kellene a vibernek is. Nálam megy is hibátlanul.
Beállítások => Értesítések => Értesítések kezelése hogy áll nálad? Esetleg még ez lehet az ok.
-
-
L4mie
veterán
válasz
enginev3.0 #613 üzenetére
Magyar rom?
mármint hivatalos? Ami nem TWD recoveryvell kell pakolni, hanem felmegy simán is?
mikor, hol?Nekem amúgy ez az új 5.10.15 global eléggé meríti
-
trebrona
nagyúr
válasz
enginev3.0 #611 üzenetére
Azért próbáld ki amit írtam! Fejlesztői menüben nincs elállítva semmi?
-
trebrona
nagyúr
válasz
enginev3.0 #599 üzenetére
Biztonság app => Engedélyek => Indítópult
Itt bekapcsolod, és ezek után automatikusan indul a rendszerrel és a memóriában marad.
Ugyanígy kell eljárni az összes alkalmazással, amit szeretnél, hogy folyamatosan fusson.
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #603 üzenetére
Ha a bal érintőgombot 1x megbököd, a listában a yaab ikonjat lefelé húzod, úgy sem jó?
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #601 üzenetére
Yah, tényleg
Nekem csak Indítás után kell elindítani, következő restartig jó.
Nincs semmi automatikus memória pucolóbl fent?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest