Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Az hogy jön össze, hogy full gyári a MIUI - leszámítva az 5 koppintásos "rootocskát" - és ehhez képest a Clean Master SuperSU jogokra hivatkozva megtagadja a módosításokat? Nincs is feltéve a SU...a TWRP van feltelepítve, de az sem működik, szintén root jog hiányra hivatkozva.
-
seger
addikt
Note 3-ra a V7 egészen jó lett. Hivás beazonosítás működik eddig úgy néz ki!
Viszont a gps nem valami pontos. Erre van valami megoldás?
Köszi
-
sz_abika
addikt
Feltette magát a MIUI7 (Redmi2), de csak arra volt jó hogy az indításkor veszítettem 300mb memóriát és csúnya lett a default téma
Valami egyéb funkció? -
Zoll21
tag
Sziasztok!
Adott egy Jiayu G6H telefon, amin frissitette magát a MIUI 5.8.6 Beta-ra és nincs magyar nyelv, hogy tudok rá tenni, illetve ha nem akkor hogy tudok magyar miui-t rátenni? -
Heavyrain
őstag
Ha az telefon rádugom gépre,vagy lecsatlakoztatom,akkor lejátszik egy 1 másodperces hangot jó hangosan a telefon.
system/media/audio/ui és system/media/audio/notification mappákat átnéztem,nincsennek benne ezek a hangok szóval még törölni sem tudom. Ha itt nem,akkor hol máshol lehetnek még, vagy hogyan lehetne kikapcsolni,mert nagyon idegesítő
(MIUI 5.8.20) -
seger
addikt
Én a miui V5 5.8.21-et próbálom magyarítani S4 romot, de sehogyan sem sikerül.....
-
sz_abika
addikt
Hellosztok,
a gyári appokat hogyan lehetne belőle kiírtani? CM transfer meg a böngésző is mindig visszamászik, hiába törölhető véglegesen... -
Ricardo
titán
Most a V6-al szemezek. Nexus 4-em van. Ahogy olvasom nem egyszerű magyar verziót találni. Megoldható azért? jBart -al esetleg már megoldható a V6 fordítása?
-
zolij7
csendes tag
-
jFox
addikt
Teljesen más koncepció mint a CM. A slimcat-et nem ismerem, de az is pure android-nak néz ki.
A MIUI egy látványos és sok hasznos funkciót felvonultató rendszer. Nem csak egy launcher-t építettek az androidba, hanem újra gondolták az egészet.
Nekem bejött, csak a mostani telefonomhoz még nem találtam jól működő port-ot.
Magyar nyelv a legtöbb port-ban nincs, de a V5-be állítólag bele lehet valahogy tenni. jbart segítségével. -
zolij7
csendes tag
Sziasztok
Van egy note 3, es kiszeretnem probalni a miuit. Cmhez vagy slimkathez kepest milyen?
Nekem elvileg ez kell: http://en.miui.com/download-245.html
Kerdesem: van ebbe magyar nyelv vagy magyaritani kell? Es ha igen hogy?
Elore is koszi
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Fitzgerald #476 üzenetére
Megoldotta magat a dolog, a MIUI V6 5.2.25-ben mar fel van cserelve a tarhely.
-
Fitzgerald
veterán
Csao,
Kis segítség kéne. MIUI 6 az első MIUI eddig ami tetszik, viszont ahogy látom nem lehet a belső tárhelyet felcserélni az external SD-vel, ami nagy gond. Van erre valami egyszerű megoldás?
Köszi
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
HornedReaper #472 üzenetére
Egyszerűsítem Neked. Ez a saját leírásom:
Letöltés:
- jBartElőkészület:
1.1. Csomagold ki a tömörített fájlt egy mappába, majd mielőtt elindítanád, a data\settings\repo.miui.v4.main.conf fájlt nyisd meg, és a benne lévő szöveg végére másold be a következőt:github::markkovacs76/miui-v5-hungarian-translation-for-miuiandroid=miuiv5 ( markkovacs76 Miui V5 Hungarian Translation)
Magyarítás:
2. Megnyitod a jBART -ot, majd a Settings fül alatt állítsd be a nyelvet, alatta az időzónát, lejjebb pedig a felület nyelvét magyarra. A pipára kattintva a felület átvált magyarra. HA mégsem így lenne, akkor indítsd újra a programot.
3. ROM fájl fül alatt a következőket kell beállítani:
- ROM típus: MIUI v4-6.
- ROM fájl: itt kiválasztod a tömörített fájlt, amit magyarítani szeretnél.
- Alap ablak: kiválasztod a miuiv5 ( markkovacs76 Miui V5 Hungarian Translation) sort.
4. Rányomsz az Újraösszeállítás gombra. A folyamat sokáig fog tartani, amikor végzett kiírja, hogy hol találod a fájlt. -
HornedReaper
senior tag
válasz
HornedReaper #465 üzenetére
Sajnos nem sikerult a miui v5-ot magyaritanom.. Nem tudna valaki segiteni benne? Elozo hozzaszolasomban a ROM, android 4.2.2 alapu miui 3.8.1 V5
-
Dava
tag
Sziasztok!
MIUI 6-tal kapcsolatban lenne kérdésem.
Default music playernek beállítottam egy másikat, mert az az alap ami folyton kínai zenék streamelésével nyaggat, nem nagyon jön be.
A notification menüben vagy hogy hívják, amit felülről lehúzol
ott van ugye alapból a zenejátszó pár gombja beépítve. Ez nem akar átváltani, továbbra is az alap lejátszót irányítja. Ez direkt van így, nem lehet változtatni?
Edit: Ja, legújabb developer verzió van fent, vagyis MIUI 5.1.16
-
trebrona
nagyúr
válasz
HornedReaper #468 üzenetére
Itt ki van vesézve a téma, illetve tölthető is.
-
törölt tag
válasz
HornedReaper #468 üzenetére
Amennyiben nem tartalmaz magyar nyelvet, igen hasznos a használata.
Alapvetően azért jó, mert amit nem tud fordítani, azt visszaállítja, vagyis megmarad az eredeti nyelven. Így biztonságosnak mondható. Ettől függetlenül persze csak saját felelősségre ajánlott a használata. A telefonhoz megfelelő ROM -nál, illetve CWM vagy TWRP mentés után.
Nálam még nem volt gond, amit vele csináltam, azt mindegyiket gond nélkül fordította.
-
törölt tag
válasz
jBART -tal tudsz magyarítani, nem tudom azóta sikerült -e már megoldani?!
-
Dimond G
senior tag
válasz
-
Sziasztok,
Ébresztő beállításánál van az a kis kattogó hang, amit talán nem lehet kikapcsolni. Nem tudjátok mi a fájl neve? Átnevezném, gondolom akkor "nem látja" és nem kattogna.
-
Dimond G
senior tag
Aki a V6-ra várt annak ez most jó hír!!!!!
-
tobias40
veterán
Hi all!
Ebben a romban hogyan és hol tudom alapértelmezetten beállítani hogy a hívások és az sms-ek melyik sim-ről menjenek??
Üdv!
-
w333
félisten
Mi történt a miuiandroid.com oldallal, hol vannak a portolt romok ?
-
trebrona
nagyúr
-
Hunter2
addikt
Tudtok linkelni egy olyan rom-ot vagy miui verziót amiben van magyar nyelv? MIpad-ra kéne.
-
CB
senior tag
Üdv!
Van itt olyan közöttetek, aki Nexus 5-ön használ MIUI-t?
Érdekelne, hogy mennyire stabil a rendszer.
Galaxy Nexus-ra tettem fel korábban, de eléggé szaggatott, N5-nek több a memória, megpróbálnám azon is, de feleslegesen nem laknám be újra a rendszert.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hardcore café
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest