- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
Lehet 5-10 munkanap simán az egyszerű levél. Bár én nem spóroltam volna ezen mert valami 50-60 Ft az elsőbbségi felára, és még akkor sem tudod bizonyítani, hogy átvette csak abban az esetben már másnap is odaérhetett volna, de az előző héten mindenképp.
De ajánlottan sem lett volna vészes, talán 300 Ft-tal több. Azért friss újoncnak semmiképpen nem adtam volna így fel cuccot. Legalább tanultál az esetből.
-
cof
veterán
sssde mondhatjuk azt is, hogy a hirdetésbeli leírás (terhelésre visszaveszi magát a kártya) nem felelt meg a valóságnak
Ezt így nem tudhatjuk mert nem derül ki. Lehet így volt, csak pont most adta meg magát az az alkatrész ami elpukkant. Én nem is értem miért vesz valaki úgy kártyát, hogy nem ért a javításához. Egy időzített bomba. Még olykor a jónak árult kártyák is azok, lehet csak pár hétig megy aztán vége a sztorinak. Ez az egyik legkényesebb alkatrész egy PC-ben, főleg a mai batár kártyák amik +100C fokon üzemelnek már.
Én is vettem már úgy vissza dolgot, hogy a vevőnél romlott el. Egy Androidos TV BOX volt. Állítólag belépett gmail-ba és összefosta magát a rendszer. Újraindítás után csak az Android robot hiba. És megcsinálni sem tudtam, mert nem ment fel rá a gyári firmware, 15000 Ft-ot fizettem vissza, és ki sem írtam pedig, hogy van rá garancia a hirdetésben. Ha hibásként árulom biztosan nem veszem vissza, ha felrobban vagy ilyesmi egy alkatrész benne én sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest