- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TUtim
csendes tag
válasz
djculture #261 üzenetére
Oké.Köszönöm.Attól tartok nem.De utána járok.
Aláírtam,nem figyeltem a szó jelentésbeli különbségére,amúgy emlékszem,hogy valamit mintha mondott volna a közjegyző,hogy minden ugyanaz,csak írjam alá,én kis naiv...hülye!Barátok között nincs üzlet,mert megszívod!
De a bank hívogathat minden két hétben meg ilyenek?
A mi bankunk sosem csinál ilyet!Jó,be is fizettük időre mindig.Eddig!... -
TUtim
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni,remélem ezzel kapcsolatban is lehet.
Kezesként aláírtam 2-3 éve egy hitelt a barátainknak(házaspár).Aztán belementek egy bizonyos bank adósságrendező (mindent 1 csekkre)hitelébe,sőt még az összeget meg is növelték,ehhez közjegyző elé mentünk,ahol újra mindent aláírtunk,majd a bank...Tisztán emlékszem,hogy kezesként szerepeltem,ennyire hülye nem lehetek,vagy mégis?
Sajnos a feleség 2 éve hirtelen pár hónap alatt tumorban meghalt,miközben a férj hepatitisen esett át,itt maradt 3 gyerekkel...
Kb.fél éve sms-t küldözget kéthetente a bank,hívogat még szombat délelőtt is,egy alkalommal már csekket is kaptam,hogy éppen 800-900 scájci frankot hogyan tudok fizetni.Egyik alkalommal mondtam,hogy hagyjanak,kezes vagyok,erre közlik,hogy nem,társigénylő!!!!Micsoda?Mikor lettem azzá!Hogy én mekkora egy bal....vagyok!Valyon ennyire nem láttam,mit írok alá?De hát kezes voltam!!!!
Felhívom a "hiteltársam",szedje elő a papírokat.Igen,az van oda írva.Be akarok menni a közjegyzőhöz,hogy történt ez.Vagy már mindegy?
A férj továbbra sem gyógyult teljesen.Remélem sokáig él még!(bocsi)
Még 12 évig hívogatnak majd kéthetente ?Ez már zaklatás!Ezt megtehetik?30%-ot letilthatnak a fizetésemből,tudom.Sokra mennek vele 6 órában,eü.-ben dolgozom,nekünk is van jelzálog hitelünk,3 gyerekünk....Az egész fizetésem a bankba megy.
Ha nem él sokáig,akkor mi lesz?Leértékelik a házat,a különbséget én fizetem?
A házastársam bérével nem tehetnek semmit,ugye?
Mit tegyek?Már cs...m,mi?
Jaj nekem! -
TUtim
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni,remélem ezzel kapcsolatban is lehet.
Kezesként aláírtam 2-3 éve egy hitelt a barátainknak(házaspár).Aztán belementek egy bizonyos bank adósságrendező (mindent 1 csekkre)hitelébe,sőt még az összeget meg is növelték,ehhez közjegyző elé mentünk,ahol újra mindent aláírtunk,majd a bank...Tisztán emlékszem,hogy kezesként szerepeltem,ennyire hülye nem lehetek,vagy mégis?
Sajnos a feleség 2 éve hirtelen pár hónap alatt tumorban meghalt,miközben a férj hepatitisen esett át,itt maradt 3 gyerekkel...
Kb.fél éve sms-t küldözget kéthetente a bank,hívogat még szombat délelőtt is,egy alkalommal már csekket is kaptam,hogy éppen 800-900 scájci frankot hogyan tudok fizetni.Egyik alkalommal mondtam,hogy hagyjanak,kezes vagyok,erre közlik,hogy nem,társigénylő!!!!Micsoda?Mikor lettem azzá!Hogy én mekkora egy bal....vagyok!Valyon ennyire nem láttam,mit írok alá?De hát kezes voltam!!!!
Felhívom a "hiteltársam",szedje elő a papírokat.Igen,az van oda írva.Be akarok menni a közjegyzőhöz,hogy történt ez.Vagy már mindegy?
A férj továbbra sem gyógyult teljesen.Remélem sokáig él még!(bocsi)
Még 12 évig hívogatnak majd kéthetente ?Ez már zaklatás!Ezt megtehetik?30%-ot letilthatnak a fizetésemből,tudom.Sokra mennek vele 6 órában,eü.-ben dolgozom,nekünk is van jelzálog hitelünk,3 gyerekünk....Az egész fizetésem a bankba megy.
Ha nem él sokáig,akkor mi lesz?Leértékelik a házat,a különbséget én fizetem?
A házastársam bérével nem tehetnek semmit,ugye?
Mit tegyek?Már cs...m,mi?
Jaj nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest