- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #356 üzenetére
Nem kap semmit, még bírságot sem. 2 év múlva bizonyíték hiányában ejtik az ügyet és passz. Rühös csirkefogó világot élünk, véssétek az eszetekbe, egyetlen fegyver a gondolkodás és a gyanakvás.
Rengeteg ebben a fórumban az olyan, aki azzal kezdi, hogy "tudom, hogy nem kellett volna előre utalni, de...". Nincs de. Sajnálom őket, titeket, ne higgyétek, hogy nem, mert igen. De meg kell érteni, hogy az előrelátás és a gyanakvás hiánya, a nem gondolkodás, és bizony sokszor a kapzsiság ide vezet. Rossz az oktatási rendszer, mert nem tanít meg a pénzzel való bánásra, az üzletkötések veszélyeire, a világ pedig arra nevel, hogy ne gondolkodj. Még azt sem írnám, hogy akik ráfizetnek, azok megérdemlik, mert a saját hülyeségük áldozatai, mert igen is, meg nem is.
Hány olyan eset van, ahol valaki előre utalt, mert egy 80 ezres procit 35-ért árult valaki. Mennyi pofára esés, hány történet kell még, hogy elhiggyétek: csodák nincsenek, csalókkal meg tele az ország.
Még egyszer leírom, mert ha csak egy ember is elolvassa és okul belőle, már megérte: aki egy ilyen csapdába belesétál, az ott és akkor realizálta a veszteségét, azzal a pénzzel a büdös életben többet nem találkozik. Ilyen esetben rajtatok az öregisten sem segít. Ezek nem helyrehozható, visszafordítható dolgok, lehet szerencsétek, de pénzeteknél sosem lesztek. Ahelyett, hogy jöttök ide, haverhoz, ügyvédhez, rendőrséghez kétségbe esve, hogy most mit lehet tenni, használjátok a fejeteket, és ne hagyjátok magatokat átbaszni. Az EGYETLEN embert, akire számíthattok, a tükörben keressétek.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Tothgera30 #354 üzenetére
ja mondtad...az ilyen embereket falhoz állítani és fejbelőni
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Tothgera30 #343 üzenetére
Lehet én képzelek már be dolgokat, de sztem(majdnem biztos vagyok benne) az enyémet árulja. Péntek óta nem ír se privit, pedig mindennap feljön a PH-ra, illetve email-re se válaszol. Garipapírt direkt nem küldtem el, mert ő se tudott küldeni a ZTE-hez.
Pénteken írta, hogy jó címemre küldtem-e, akkor újra elküldtem a bizonylatot, amit már szerda reggel is elküldtem neki.
Dobozzal, kábellel és papír nélkül árulja.(azért, mert én nem küldtem el neki)
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #333 üzenetére
Azt tudom mondani, hogy én, ha tehetném, végigvinném. Ha semmi másért, már csak azért is, hogy rohadjon meg az ilyen nyomorult féreg.
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #331 üzenetére
Ha nincs vagyona, akkor nincs mit elperelni tőle. Neked lesz még további költséged is, ügyvéd, utazás. A pénzedet belátható időn belül visszakapni nem fogod.
Ugyanakkor azt mondom, csináld végig. Ha nem teszed, akkor ez az ember továbbra is ebből fog élni, és szarik a világra. Ha végigcsinálod, akkor lesz egy bírósági végzés a kezedben, és lesz egy élő követelésed. Ha lesz háza, arra jelzálogot lehet jegyeztetni, el lehet kobozni a kocsiját, ha van/lesz neki, tehát bármilyen vagyontárgyát pénzzé lehet tenni. Nagyon is megérne egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi haladó szinten
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Vírusirtó topic
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Revolut
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest