- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Attix82 #3720 üzenetére
LEhet én vagyok túl agyas, de én 10 évre visszamenőleg emlékszem , ha eladtam valamit, tudom mi volt az, kinek ment, mert foglalkoztat a dolog, hogy aki megkapja jót kapjon.
Szarhoz sosem adnám sem a nevem, sem az értékelésem.
Egy terméket ha én átveszek valakitől, akkor nem csak előéletet akarok tudni, hanem hogy nem fog tönkremenni, ezért csak intenzív teszt után kerülhet ki a kezeim közül, vagy elutasítom akár a továbbértékesítését, akár a beszámítását, ha felmerül a kétely a termék minőségét illetően.
De sosem leszünk egyformák sajnos.
Egy történetet azért mégis megosztok.
Pár éve a covid idején sok ismerősnek kellett laptop, én segítettem beszerzésben, mert technikailag kissé analfabéták voltak.
Jó pár Lenovo Thinkpad. Nos az az ember, aki vitte a jó hírem ,hogy tudok segíteni, na pont az ő gépe lett töltésvezérlő IC hibás. Gyári töltő, újszerű gép, gyári hibás gép, van ilyen.Garancia? Mondtam, hogy HA Gond van intézem. Gond lett, én pedig vállaltam azt, amit megígértem, ezért szereztem egy alaplapot és saját költségemen kicseréltem, azért mert ha valamit csinálok, akkor azt úgy akarom csinálni, hogy elégedett legyen mindenki. ( A gép azóta is üzemel... )
Ő ki akarta fizetni, én meg mondtam, ha valakinek kell laptop és szavahihetőség, akkor engem ajánlasz. Ha azt mondom fizesd ki, soha többet nem látom az embert.
Azóta is ügyfelem, azóta is kér segítséget és kap. Lehetne ezzel visszaélni és élni is, mindenki eldönti.
Nem beszélek senki és semmi ellen, csak én a 3 napos garanciában nem hiszek, ezek után biztosan. Akkor az a termék nem jó.
Lehet valaki a HKC táphoz adja a nevét, mert azon lehet keresni... Én nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Vicces képek
- VR topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged