- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendo84
senior tag
válasz
angclung #1523 üzenetére
Ez így van ahogy leírtad, teljesen egyetértek vele, azonban kiegészíteném még pár dologgal.
A lényeg abban rejlik, hogy a károsultak is tudjanak egymáson segíteni. Leginkább itt van lehetőségük sorstársakat keresni, a nyomozás megsegítéséhez.
Biztos vagyok benne, hogy aki itt aprón csaló, azaz OLX-en is próbálkozik, hiszen itt még könnyebb és jobb lehetőségeik vannak.
Így nagyobb arra az esély, hogy a károsult azonosságot fedezzen fel a saját és egy másik ügy között.
Tudom erre van másik oldal is, de az emberek próbálnak ilyenkor minden lehetőséget megragadni.
Valamint akit egyszer átvertek, nem valószínű, hogy még egyszer beleesik ilyen hibába és azért a legtöbben olyanok is írnak, akikkel soha nem fordult még elő és így ebből adódóan fogalmuk sincs hogy milyen lehetőségeik, kilátásaik vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bárki kipróbálhatja a Industria II-t
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest