Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Detti
újonc
Vásároltam magánszemélytől egy Lee Cooper mellényt. Újnak hirdette, sosem hordottnak. 8000 Ft-ot fizettem érte.
A mellény szakadtan, foltozottan érkezett.
Ha még szakadt, varrás mentén, azt elfogadnám, de bolyhos, és kívülről foltozott!!!!!
Az eladó nem ismeri el a hibáját!
Mit tehetek?
Nem hajlandó visszautalni a pénzemet.
Becsaphat?Köszönöm:
Detti
-
kovi19980103
újonc
Hello. Kovács Krisztián vagyok. A hardveraprón kovo19980103 a nevem. Az elmúlt időszakban rendeltem egy i5 6600k-t megállapodás szerint hatvanezer forint értékben egy rigit becenevű emvertől aki ki van tiltva az oldalról igy írni sem tudok neki pedig van 10 pozitívja. Ezeket az adatokat adta meg.Bank: Budapest Bank
Számlaszám: 10104167-88567900-01004002
Név: Elisa Magvető KftHa bármiféle mód van arra hogy megkapjam a pénzem akkor köszönöm. Üdvözlettel: Kovács Krisztián
-
psychotr
újonc
Engem is átvertek: H. Viktor számlájára elutaltam 16000Ft-ot, ő persze a megígért telefont azóta is "küldi". Tudom, hogy hülyeséget csináltam, hogy megbíztam egy idegenben, de már késő.Tudom, hogy már sokakkal megtette ugyanezt. Feljelentést tettem a rendőrségen. Akit hasonlóképp megkárosított kérem, jelentkezzen nálam, hogy az illető végre megkaphassa megérdemelt büntetését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 1tb, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest