- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
benike123
tag
hello!
alba volán buszon utaztunk 3an, és nem vettük meg teljesen a jegyet, csak 2 megállóval hamarabbi helyre, nem addig amíg utaztunk. A jegy érvényessége után érkezett egy ellenőr aki kicsit ellenszevesen viselkedett velünk, jelezte hogy ez így nem lesz jó és hogy adjuk oda az iratainkat, mi próbáltuk megbeszélni vele, hogy milyen más módon tudnánk ezt megoldani, de ő csak azt hajtogatta hogy vagy iratokat adunk vagy rendőrt hív. Úgy döntöttünk hogy megvárjuk a következő megállót és inkább sétálunk, azonban a buszt megállíttatta az ellenőr és rendőrt hívott. Mi közöltük a sofőrrel is és az ellenőrrel is hogy engedjenek le, azonban ezt kb leszarták... ugy 20 perc mulva kiértek a rendőrök, felvették az adatainkat, én itt közöltem velük hogy ne adják ki az adataimat az ellenőrnek, de erre annyi válasz jött hogy valami 1996-os rendelet szerint kiadhatják...
2 kérdésem lenne: 1. jogosan tartottak fel a buszon? 2. jogosan adta ki az adataim a rendőr?
a bírságot befizetjük, de ez a 2 dolog érdekel...
előre is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest