- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
Bocs,hogy ide írok,nem itteni téma de itt talán kaphatok választ. Jófogáson vettem egy rc helikoptert amit az eladó gyakorlatilag újnak állított be,és egy romot kaptam. Írtam neki de vissza sem írt. Tanács kéne mit írjak neki,ez csalás, vagy vevő, meg tévesztése,vagy mi? Feljelentést is emlegetni akarok. (Nem fogomfeljelenteni mert 9k miatt nem fogok a rendőrségre járni).Szetetnék kicsit rápirirítani hátha vissza kaphatom a pénzem,bár nagyon nem bízom benne. Bocs még egyszer,és előre köszi a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon szép állapot!! Lenovo ThinkPad T14s i5-113G7 16GB 512GB SSD
- I3 13100F + MSI B660M-P + 8gb DDR4 + 128gb ssd + Táp
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Gombászkönyvek egyben
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest