- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszongya alakíthatod
. Ez nem teljesen így műkszik, vannak dolgok az életben amit nem igazán lehet csak úgy irányítani, amik csak úgy jönnek, azt kezelni kell, ahogy tudja az ember nagyhirtelen, mert nincs mindenre az életben gondolkodási idő sajna
. És sokszor választás sem nagyon van, elfogadni kell dolgokat meg feldolgozni
majd ha idősebb leszel megtudod
-
-
válasz
Sir Pocok #579 üzenetére
Lesznek a lóf@szt, majd akkor legalább lesz időm játszani az utóbbi végiggyúrt évek játékaival
Egyébként is max az olyan emberek fordulnak be ezektől a dolgoktól, akik hajlamosak rá egyébként is. No meg ne feledkezzünk meg a jó öreg kékgyóccerről sem, majd a kis nyugdíjat viagrára költöm, meg sörre
-
Ez az erekciós problémával arra célzol, hogy nem áll fel annak a valakinek?Majd összehozom a haverommal, majd az ad neki tanácsokat, állítólag a fahéjas kakaó meg a rossebtudja mi.No meg a fincsi vörösbor, 1 üveg és reggelig kalapáccsal sem lehet leverni
.De szerintem éppen ezért depis, mert nem kekszel eleget, ha meglát egy jóképességű nunust nem lesz ott probléma, belefele neki oszt jóvan
Szóval emberek, szeretkezzetek erre buzdítlak bennetek
akkor nem lesz baj
-
Egyébként már, hogy on is legyek a topicban, örömmel látom, hogy mennyire megváltozott az életfelfogásod, természetesen a jó irányba, ha a topicindító szövegedre gondolok és most pl a legutóbbi postodra akor le a kalappal, csak így tovább
. Nem tudom, hogy ennek a topicnak mekkora jelentősége volt benne, vagy csak az én 1-2hsz-em amit valószínűbbnek tartok, tehát örülök hogy segíthettem, hogy jobbá tehettem az életed és hogy életfelfogásod sokkal pozotívabbá tehettem
Üdv,
Csernus János
UI: Mostmár bevállalod!? -
Szerintem nem vissza kéne tekintgetned hanem előre, ami volt elmult, és ha egyszer nem működött máskor sem működne
. Nekem is volt egy ilyen 1 évig házas voltam és nem találom a helyem csajom, 2 évig, egyszer gondolt egyet és elment, a mai napig kóvályog, én azóta már az esküvőmet tervezgetem az új párommal és a közös jövőnket, találsz jobbat, mindíg van jobb, sokkal jobb...
-
-
Élsz még???Rég nem válaszoltál senkinek sem
.Kicsit kapd össze magad és villogtasd azt a fantasztikusan lírai szókincsed
.Ebben jó vagy , jól bánsz a szavakkal, szerintem az emberekkel is, akkor meg nemtom mit esel kétségbe.Amit így nagy hirtelen javasolnék, nagy buli, sok sör, meg pályinka, egy jóképességű bika, reggel fülig ér a szád meglásd
-
Ezek a csillagokba nézések, meg a puszta táj csendje ez mind szép és jó, csak sajna a mai rohanó világ nem erről szól, nekem konkrétan nem igazán van időm sem ilyeneket észrevenni, a héten reggel 6-tól este 8-ig folyamatosan melóztam, kinek van olyankor már kedve ezekhez a baromságokhoz, örültem ha kicsit az asszonyhoz(ba
) bújhattam oszt jóidő
,tehát ha valaki álomvilágban él az inkább Te vagy, ezt nem rosszból mondom, csak mondom, tanácsként vagy ahogy a legjobban esik úgy értelmezd
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest