- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
ellőbi mondandóm 2. fele neked ment
Szóval válaszolnék: de helyt ''kell'' állnia. Éppenséggel ér is valamit, de ha az emebrt nem tölti el boldogsággal, nem ad neki megfelelő közérzetet , akkor mit sem ér.
Rájöttem , találtam egy dolgot , amiben jó vagyok: szívesen segítek másoknak, ha tudok. De sokszor már ez sem tölt el örömmel
És igen, nagyon sok iylen emebrt láttam, akik fogyatékosan is boldogan tudtak élni. Talán mert lelkileg erősek?
[Szerkesztve] -
Stalker-2572
veterán
Maradtam. Mert ha itt nem állok helyt, ott se lennék semmivel se jobb
Jól döntöttél, az ilyen ''máshol jobb'' hozzáállás csak arra vezet, hogy az ember nem megy ki, hanem elkezd vallási közösségekbe járni meg ne adj isten szektákba. Más lenne a helyzet, ha pl gyerekkorodban kerülnél ki vagy gyerekkorod óta foglalkoztatna a indiai létkultúra. 30-40 évesen teljesen új dologba kezdeni meg elutazni a világ másik felérekockázatos és a beilleszkedési képtelenség veszélyét hordozza magában.
-
tildy
nagyúr
van kutyád?
Nem, itt nincs. Ekkroa lakásba nem hozhatok, a tulaj se nézné jó szemmel.
Soha nem izgatott, hogy valamit reprodukálni tudj? ÓÓÓ, dehogynem. Nem votlam ám mindig ilyen. Voltak nagyratörő álmaim, de utóbbi időben csak kudarcélményeim voltak, semmi nem jött össze. Rájöttem: mások sokkal jobbak nálam, én mindig csak a sor végén kulloghatok... Semmiben sem vagyok igazán jó.
Niquis :igazad van, valamennyit tényleg segít az embernek a párja , pl. nem esik annyira mély depresszióba. De a probléma probléma marad
[Szerkesztve] -
somé
őstag
Igazán nincs mit,gondoltam ez mégis csak az internet.
Algieba:Ahelyett,hogy az agyad rejtett dolgaival,halálod utáni állapotával foglalkoznál,egy kicsit össze kellene kapnod magad,kívánom hogy találj magad mellé valakit,vagy valaki találjon rád,tudod szerelem és a többi....Egy társ (is) ami fontos az életben,talán tudnál vele is foglalkozni,nem magadon gondolkoznál,ki és mi vagy a világban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest