Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
'' Ja, vagy elmész politikusnak '' Ilyen fiatalon még nem rontanám el az életemet.
Mondjuk az igérgetés az szerintem menne.
Hát igen... a pénz az tényleg Pesten van. De én is ide Fehérvárra Békéscsabáról jöttem, tehát az elszántság már bőven megvan.
Hétvége szenté tétele. Szintén megcsináltam, amit kellett. Ezért is írtam, hogy nem valami kis ember akarok lenni a sok közűl, mert ők 24/7-be dolgozank 3 műszakba + hétvége. Nekem most már csak délelőtt és délután van. Tehát a képzeletbeli családomra jutna bőven időm. Jutna....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Tesla topik
- Formula-1
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest