- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
Miskolcra vonattal megyek, mert a busz reggel 8 körül ér be Pestre, olyankor pedig már nem nagyon van fuvar tovább Miskolcra. De vissza Oszkár és inkább személykocsi, az jobb mint a kisbusz
bnorci71
Próbáld ki egy személykocsival, az kényelmesebb és szerintem jobb is.
Anno mi is stoppoltunk hazafelé az eltávon, de azért a kiskatonákat inkább felvették, mint egy mezei stoppost -
-
Biqci
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #83670 üzenetére
Szuper, köszi, elmentettem
-
Biqci
aktív tag
Nem az a lényeg, hogy felismerik vagy nem, ne legyen benne, mert tiltott. A húst is csak azt ehetik, ami halal, tehát megfelelő módon lett levágva az állat, mint a zsidó kosher vágás. Természetesen a sertésen kívül, mert az mindenképp tilos, még a zsírja is.
Tehát abszolút alkoholmentesnek kell lennie minden tápláléknak -
Biqci
aktív tag
válasz
Jarod1 #83654 üzenetére
Nem hiszik, hanem az. Mindegy zöldsaláta, vagy burgonyasaláta majonézzel esetleg olajjal. De te, én, mi, biztos hogy húshoz ennénk
Más...
Miskolcon megbízható, normális és tényleg jó képességű tetováló "művészt" tudtok ajánlani, aki ráadásul a földön jár az árképzést tekintve?
Vagy az egyik kizárja a másikat? -
Biqci
aktív tag
Figyu, étterem, rendelünk. Leves főétel, saláta. Mi az első, amit kihoznak? Saláta, mindegy milyen. Mindenki hozzálát, csak én nem. Kérdezik, miért nem eszem. Mert majd a sztékhez. Ok, jön a pincér, vinné el az üres tányérokat, kérdez, nem ízlett? Mondom, majd a főételhez fogom enni. Mintha szellemet látna, de a vendég az első. Viszont látom rajta, hogy lehet hívni kellene az orvost, a Behindertsheim úgyis a szomszéd faluban van
-
Biqci
aktív tag
válasz
icemad #83645 üzenetére
Moszlimok? Ne is mondd
kérdezte az egyik török kollégám, mit eszek. Mondom ló kolbászt, kérsz? Hmm, nem tudom, megkérdezem az anyámat szabad -e. Másnap mondja, nem, nem szabad, nem biztos, hogy úgy lett leölve, így inkább nem...
Másik arab, van tortám, a lányom csinálta, kérsz? Kérdi, van benne alkohol? Mondom nincs, ez torta. Akkor ok, kérek. Persze, hogy volt benne... Mostmár csak az a kérdés, ki jut a pokolba, ő, aki megette, vagy én , aki hazudtam... -
Biqci
aktív tag
Akkor próbáld meg elmagyarázni egy németnek, miből van a disznósajt. Főtt fej, fül, zsiradék, stb. a saját gyomrába töltve. Nem fogják értékelni, főleg úgy, hogy nem értik mit keres a Leberwurst-ban a rizs, ami nálunk gyakorlatilag a hurka...
Vagy lehet én élek olyan környezetben, hogy nem tudják megállni öklendezés nélkül, pedig náluk is van néhány extra szokás -
Biqci
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #82204 üzenetére
+ wwenigma
Köszi nektek is, de sajnos ezek már nem férnek bele. Talán legközelebb...
-
Biqci
aktív tag
válasz
WildBoarTeam #82192 üzenetére
és HookR
Köszi, van benne több olyan, ami nem ugrott volna be. Sajnos 2 napunk van csak, így a nagyobb túrázások kimaradnak sajnos. Többen leszünk, így nem a romantika lesz a mérvadó, de pl. a kisvasút biztos benne lesz
Akkor Tapolca gyakorlatilag a Barlangfürdő és a bob, Avasi kilátó stornó, a vár is csak kívülről. Lényegében Lillafüred lesz a legnagyobb attrakció. Kár...
De jó lesz ez is.
Köszi mégegyszer -
Biqci
aktív tag
Tapolcán, Lillafüreden és esetleg a belvárosban melyek azok a nevezetességek, amiket meg lehetne mutogatni a várost nem ismerőknek, lenyűgözési szándékkal?
Lillán a Palota szálló, a barlangok, a vízesés, a Diósgyőri vár, Tapin a Barlangfürdő, az Avasi kilátó amik eszembe jutottak. Van még valami? -
Biqci
aktív tag
válasz
benvolio #80688 üzenetére
Nem akarlak rábeszélni, de ha netalán bukni fogsz, az aszfalt nem fogja nézni, hogy nagymotorral vagy robogóval buksz. Ha az állad csak egy kicsit is koccolja a talajt, az lesz a legkevesebb gondod, hogy kitörik a fogaid nagy része. A szilánkos állkapocs törés és az arcról lekopó bőr már kevésbé mulatságos. Szóval, te döntesz, nekem mindegy...
-
Biqci
aktív tag
válasz
WildBoarTeam #80549 üzenetére
Én is próbáltam szintén fényszórót így ragasztani, de felejtős. Tartani tart valameddig, de annyira rideg, hogy menet közben egyszerűen eltörik. Lehet, hogy stabil cuccoknál jó, de ebben az esetben szerint nem...
Ja, és utána ha tényleg hegesztetni akarod, simán elhajtanak... -
Biqci
aktív tag
válasz
bnorci71 #80502 üzenetére
Dehogy fogják elengedni, hamár kiosztották a büntit. Tavaly szeptemberben én is a Simple-vel parkoltam és csak annyi volt a bibi, hogy a regisztrációban kötőjellel adtam meg a rendszámot. Kaptam egy 5k csekket. Bementem reklamálni és úgy elhajtottak sőt meg is fenyegettek, ha nem fizetek úgyis behajtják majd mindenképp. Érdekes módon utána bementem az autópálya matricát is megnézetni, mert azt is így vettem, de ott nem volt ilyen gond ..
-
Biqci
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Tímármalom utcában az Italgaz-nál Farkas Zsolti ott van még, csinálja a futómű beállítást?
-
Biqci
aktív tag
Uraim!
Miskolcon tetováló stúdióról van valakinek tapasztalata véleménye? Valami normális érdekelne, ahol tényleg szépen dolgoznak és nem egy munkából akarják a havi bevételt megkeresni -
Biqci
aktív tag
válasz
WildBoarTeam #79007 üzenetére
Na megnéztem én is, de valami csoda folytán nem jött és a spamban sincs. Viszont az elmúlt fél évben legalább négyszer zárolták a Paypal fiókom és háromszor kaptam adóvisszatérítést a Nav-tól. Még szerencse, hogy nyolc éve nem adtam be adóbevallást
-
Biqci
aktív tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
Biqci
aktív tag
Szerintem azt nem lehet megoldani, amit nem akarnak. Ha kicsit belegondolunk, mi történik, ha receptre vásárolsz a patikákban? Odaadod a receptet, beviszik a gépbe, van, nincs, érvényes stb. Ha online rendelnéd, megadod, hogy mi kell plusz az azonosító adatokat és amikor a kiszállítás van, elveszik a receptet és ellenőrzik, majd ha stimmel akkor megkapod a gyógyszert. Ha jól tudom ez már a 21. század, csak meg lehetne oldani...
Vangelis: khmm...mármint a "tökre" használt?
-
Biqci
aktív tag
Ismertek olyan gyógyszertárat Miskolcon, ahol telefonon vagy online lehet gyógyszert rendelni és azt kiviszik házhoz, a fizetés pedig előre Paypal vagy online kártyás fizetés formájában történik? Ha ez számít, nem receptköteles lenne a gyógyszer...
-
Biqci
aktív tag
-
Biqci
aktív tag
válasz
bnorci71 #77785 üzenetére
Köszi, megnézem őket. Bár tudom, hogy a vevő intézi, mert amikor vettem, akkor is én szereztek ügyvédet, most mégis jobb lenne ha lenne ügyvéd vagy valaki aki nagyon ott van az ingatlanjogban. Nem az ingatlan-viszony komplikált most, hanem más, de ami kapcsolatos a helyzettel...
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Ismertek olyan miskolci ingatlanost, aki megbízható, rendelkezik ügyvédi kapcsolattal és le tud zongorázni teljesen egy lakás eladást? Nem tényező a díjazása csak tényleg jó, megbízható legyen és ne hátráljon meg ha esetlegesen felmerülnek nehézségek. -
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel egy gyári független Motorola Defy minden cuccával, jó állapotban, nyugodtan lehet érdeklődni, egy cseppet alkudozni.
-
Biqci
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #35666 üzenetére
Szia!
Ha még aktuális, ment egy privi! -
Biqci
aktív tag
válasz
Sanyabá #35175 üzenetére
Szia!
A gyerekeimet lehet, hogy érdekelné valamelyik háborús játék, majd a hétvégén tudom kifaggatni őket, nem emlékszem hirtelen, hogy melyik van meg nekik. Addig tudnál esetleg priviben egy árlistát küldeni, hogy tudjak nekik mit mondani?
Amúgy, hogy áll az SSD projekt? -
Biqci
aktív tag
válasz
bozsozso #33082 üzenetére
Én külföldön mindig bankkártyával fizetek, persze ahol lehet, banki középárfolyamon történik a váltás. Szerintem nagyon sok pénzt nem érdemes átváltani, mert egyrészt ha visszaváltod buksz rajta, meg ki tudja mi lesz addigra a forinttal...
Forint lehet nálad, gondolom nem milliókkal a zsebben utazol, mert valami korlát azért van. -
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Keresnék 14"-os notihoz táskát,vállszíjjal, 1,5k körül. Még a héten jó lenne, miskolci átvétellel.
Ajánlatokat PÜ-be, ha mód van rá.
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Nehéz szívvel, de kénytelenek vagyunk megválni másfél éves trikolor bullterrier kislány kutyusunktól. Nagyon barátságos, közöttünk felnőtt kutya. Családi okok miatt kell megválnunk tőle és a lényeg, hogy szerető helyre kerüljön. Ha tudtok valakit, csak nyugodtan zaklassatok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
- SSD kibeszélő
- Már most óriási siker a Minecraft mozifilm
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest