Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Nehéz szívvel, de kénytelenek vagyunk megválni másfél éves trikolor bullterrier kislány kutyusunktól. Nagyon barátságos, közöttünk felnőtt kutya. Családi okok miatt kell megválnunk tőle és a lényeg, hogy szerető helyre kerüljön. Ha tudtok valakit, csak nyugodtan zaklassatok!
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Keresnék 14"-os notihoz táskát,vállszíjjal, 1,5k körül. Még a héten jó lenne, miskolci átvétellel.
Ajánlatokat PÜ-be, ha mód van rá.
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
válasz bozsozso #33082 üzenetére
Én külföldön mindig bankkártyával fizetek, persze ahol lehet, banki középárfolyamon történik a váltás. Szerintem nagyon sok pénzt nem érdemes átváltani, mert egyrészt ha visszaváltod buksz rajta, meg ki tudja mi lesz addigra a forinttal...
Forint lehet nálad, gondolom nem milliókkal a zsebben utazol, mert valami korlát azért van."For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
válasz bnorci71 #33380 üzenetére
Na, erre nem is gondoltam. Bár nálam az áramszünet eléggé ritkán fordul elő, meg a fűtési rendszer is másabb, ezért gondoltam azt, hogy a szünetmentes kapacitásának a kiváló tulajdonságait próbáltad ecsetelni.
-
Biqci
aktív tag
válasz Sanyabá #35175 üzenetére
Szia!
A gyerekeimet lehet, hogy érdekelné valamelyik háborús játék, majd a hétvégén tudom kifaggatni őket, nem emlékszem hirtelen, hogy melyik van meg nekik. Addig tudnál esetleg priviben egy árlistát küldeni, hogy tudjak nekik mit mondani?
Amúgy, hogy áll az SSD projekt?"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
válasz Sanyabá #35209 üzenetére
Szia!
Hát, ezek a kölkök tolták már mindegyiket, amelyik esélyes lett volna, így sajna nem jött össze.
A gép meg jó lesz, ha belekerül az ssd, én először rá sem ismertem a gépemre, úgy pörgött."For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
válasz .:Kristian:. #35666 üzenetére
Szia!
Ha még aktuális, ment egy privi!"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel egy gyári független Motorola Defy minden cuccával, jó állapotban, nyugodtan lehet érdeklődni, egy cseppet alkudozni.
-
Biqci
aktív tag
válasz bnorci71 #75478 üzenetére
Anyám a Szent Ferencben fekszik rehabilitáción, pont most mondta, hogy holnap hazaküldik, pedig lett volna még egy hete. Kiürítik az egész kórházat. Nem tudja, hogy miért, csak a pletyka megy, hogy a vírus miatt...
-
Biqci
aktív tag
Ezt tudom, igazad van, csak jelen esetben anyám nem tud járni, eltört a combcsontja, már másodszor operálták. Nála nem opció az elhalasztott kezelés...
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Ismertek olyan miskolci ingatlanost, aki megbízható, rendelkezik ügyvédi kapcsolattal és le tud zongorázni teljesen egy lakás eladást? Nem tényező a díjazása csak tényleg jó, megbízható legyen és ne hátráljon meg ha esetlegesen felmerülnek nehézségek."For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
válasz bnorci71 #77785 üzenetére
Köszi, megnézem őket. Bár tudom, hogy a vevő intézi, mert amikor vettem, akkor is én szereztek ügyvédet, most mégis jobb lenne ha lenne ügyvéd vagy valaki aki nagyon ott van az ingatlanjogban. Nem az ingatlan-viszony komplikált most, hanem más, de ami kapcsolatos a helyzettel...
-
Biqci
aktív tag
válasz bnorci71 #77795 üzenetére
Akkor ok, azt szeretném, ha teljes mértékben képviselnének, mert nem tudok akkor ott lenni amikor akarok. Még soha nem volt dolgom ingatlanossal, eddig amit vettem nélkülük történt, de most szükségem van rájuk...
galoslac: ha ez így működik, akkor rendben
-
Biqci
aktív tag
válasz bnorci71 #77800 üzenetére
Ennek utána fogok járni. Mert ha megoldható, akkor az nagyon jó lenne. Most egyenlőre semmi esély sincs rá, hogy személyesen megjelenjek, még legalább 3 hónapig..
-
Biqci
aktív tag
válasz bozsozso #78008 üzenetére
Esetleg használhatod a Defendert is ha Win10 van. Normál használatra megfelelő, a vírusírtó topikban is az ajánlott ingyenesek között van. Mi itthon 4 gépen is ezt használjuk, eddig semmi gond. Kaspersky-t és Eset-et váltott...
-
Biqci
aktív tag
Ismertek olyan gyógyszertárat Miskolcon, ahol telefonon vagy online lehet gyógyszert rendelni és azt kiviszik házhoz, a fizetés pedig előre Paypal vagy online kártyás fizetés formájában történik? Ha ez számít, nem receptköteles lenne a gyógyszer...
-
Biqci
aktív tag
-
Biqci
aktív tag
Szerintem azt nem lehet megoldani, amit nem akarnak. Ha kicsit belegondolunk, mi történik, ha receptre vásárolsz a patikákban? Odaadod a receptet, beviszik a gépbe, van, nincs, érvényes stb. Ha online rendelnéd, megadod, hogy mi kell plusz az azonosító adatokat és amikor a kiszállítás van, elveszik a receptet és ellenőrzik, majd ha stimmel akkor megkapod a gyógyszert. Ha jól tudom ez már a 21. század, csak meg lehetne oldani...
Vangelis: khmm...mármint a "tökre" használt?
-
Biqci
aktív tag
-
Biqci
aktív tag
Na ez komoly lesz Ha elkészült. De addig hogy járnak az emberek Martinról be. Meg kell kerülniük Szirma felé? Mert az fasza...
-
Biqci
aktív tag
válasz Caldera #78119 üzenetére
Ja ok, azt hittem, hogy a másik felüljárót is lebontották. De azért gondolom milyen lehet ott most a közlekedés. Már évekkel ezelőtt dugó volt egy sorompó esetén...
-
Biqci
aktív tag
Pedig sok okos ember van pozícióban, vagy legalábbis kellene lenni, hogy átlássák a helyzetet. Néha egy egyszerű ember jobban átlátja. Hogy miért...
-
Biqci
aktív tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
-
Biqci
aktív tag
válasz WildBoarTeam #79007 üzenetére
Na megnéztem én is, de valami csoda folytán nem jött és a spamban sincs. Viszont az elmúlt fél évben legalább négyszer zárolták a Paypal fiókom és háromszor kaptam adóvisszatérítést a Nav-tól. Még szerencse, hogy nyolc éve nem adtam be adóbevallást
-
Biqci
aktív tag
Nem az a gond, hanem nem is a Nav küldte, kamu címről jött, meg se kellett nyitni, már biztos voltam benne. Nem is tudnak amúgy semmit visszaadni, ahogy írtam, nem is adtam be, mert nem kell, külföldön élek...
-
Biqci
aktív tag
Remélem magyar, mert ha az adó dolgokhoz nem értek, de teli szájjal tudom tolni a szalonnát, alig várom a házi hurkát meg az savanyú cseresznye paprikát. És a házi pálinka... Itt csak felhígitva van
-
Biqci
aktív tag
Uraim!
Miskolcon tetováló stúdióról van valakinek tapasztalata véleménye? Valami normális érdekelne, ahol tényleg szépen dolgoznak és nem egy munkából akarják a havi bevételt megkeresni"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Tímármalom utcában az Italgaz-nál Farkas Zsolti ott van még, csinálja a futómű beállítást?
-
-
Biqci
aktív tag
válasz bnorci71 #80502 üzenetére
Dehogy fogják elengedni, hamár kiosztották a büntit. Tavaly szeptemberben én is a Simple-vel parkoltam és csak annyi volt a bibi, hogy a regisztrációban kötőjellel adtam meg a rendszámot. Kaptam egy 5k csekket. Bementem reklamálni és úgy elhajtottak sőt meg is fenyegettek, ha nem fizetek úgyis behajtják majd mindenképp. Érdekes módon utána bementem az autópálya matricát is megnézetni, mert azt is így vettem, de ott nem volt ilyen gond ..
-
Biqci
aktív tag
válasz WildBoarTeam #80549 üzenetére
Én is próbáltam szintén fényszórót így ragasztani, de felejtős. Tartani tart valameddig, de annyira rideg, hogy menet közben egyszerűen eltörik. Lehet, hogy stabil cuccoknál jó, de ebben az esetben szerint nem...
Ja, és utána ha tényleg hegesztetni akarod, simán elhajtanak..."For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
válasz benvolio #80688 üzenetére
Nem akarlak rábeszélni, de ha netalán bukni fogsz, az aszfalt nem fogja nézni, hogy nagymotorral vagy robogóval buksz. Ha az állad csak egy kicsit is koccolja a talajt, az lesz a legkevesebb gondod, hogy kitörik a fogaid nagy része. A szilánkos állkapocs törés és az arcról lekopó bőr már kevésbé mulatságos. Szóval, te döntesz, nekem mindegy...
-
Biqci
aktív tag
Ez normális országokban régen így van. Németben 3km/h a tolerancia, tehát 53-ig nincs bünti, 54-től van. És nincs objektív felelősség sem, a büntetés jár...
-
Biqci
aktív tag
válasz KukkSteve #82045 üzenetére
Így igaz, bár pont tavaly emelték a tarifát, lakott területen belül 15€-tól indul a tarifa. Egy láda normális sör ára. Tiszta rablás...
-
Biqci
aktív tag
Tapolcán, Lillafüreden és esetleg a belvárosban melyek azok a nevezetességek, amiket meg lehetne mutogatni a várost nem ismerőknek, lenyűgözési szándékkal?
Lillán a Palota szálló, a barlangok, a vízesés, a Diósgyőri vár, Tapin a Barlangfürdő, az Avasi kilátó amik eszembe jutottak. Van még valami?"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
válasz WildBoarTeam #82192 üzenetére
és HookR
Köszi, van benne több olyan, ami nem ugrott volna be. Sajnos 2 napunk van csak, így a nagyobb túrázások kimaradnak sajnos. Többen leszünk, így nem a romantika lesz a mérvadó, de pl. a kisvasút biztos benne lesz
Akkor Tapolca gyakorlatilag a Barlangfürdő és a bob, Avasi kilátó stornó, a vár is csak kívülről. Lényegében Lillafüred lesz a legnagyobb attrakció. Kár...
De jó lesz ez is.
Köszi mégegyszer[ Szerkesztve ]
-
Biqci
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #82204 üzenetére
+ wwenigma
Köszi nektek is, de sajnos ezek már nem férnek bele. Talán legközelebb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest