Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
Helló!
Hallott már valaki ilyen jellegű pletykákat, hogy 2025-től változik a 240-es menetrendje meg lesz 248-as ami a Búza térig megy? Pletyka szinten hallottam, de neten nem találom nyomát. -
mzso
veterán
válasz Vangelis #82788 üzenetére
Tök jó, még vagy 5-6 éve csak fogtam és bementem a diósgyőri kórházba. Megvolt egy óra alatt...
(Mondjuk mondjuk ritka suttyó öregasszony volt a szemész. Pletykált előtte vagy 20 percet, meg valami öregasszony is bement elém vizsgálatra, de engem meg jóformán lökött ki, meg keresztül beszélt rajtam amikor kérdeztem volna, ezt-azt a szememről. )
Lehet, valami ingyenes látásvizsgálatot (vagy olcsót) kéne nézni valahol.
Múltkor volt elvileg szűrőbusz a Benu szervezésével, elvileg, de arra valahol jelentkezni kellett volna. (Bár kit tudja milyen feltételek voltak.)
Bár nem tudom mennyire átfogó optikai vizsgálatokat végeznek.
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Helló!
Manapság mennyi időbe kerül szemészetre bejutni? Ugye nincs korlátozás, hogy melyik helyre megy az ember? -
mzso
veterán
Azt hittem ez a Coop-os használhatóság ismertebb. Meg sok húsboltban is lehet fizetni.
-
mzso
veterán
válasz Wiz Khalifa #82752 üzenetére
Az melyik Coop volt?
-
mzso
veterán
@Jarod1, Vangelis
Ez korábban sem volt igaz. A Nyírzem Zrt-s Coopokban mindig lehetett élelmiszert venni. Meg van egy Spar partner Miskolcon (az OTP keresőjén is még mindig feltüntetve) ahol szintén lehetett Szépkártyára vásárolni. -
mzso
veterán
Helló!
Tud valaki olyan üzletet ahol szépkártyával lehet zöldséget gyümölcsöt venni? (Egyes kis Coopokon kívül)?
Más:
Költséghatékonyan (glutén mentes) gabonát emberi fogyasztásra vajon lehet kapni valahol?
Gondolom legjobb eséllyel csak nagyobb mennyiségben, 10-100 kilójával. -
mzso
veterán
válasz bnorci71 #82513 üzenetére
"vissza kellene nézni a történelembe, a só valamikor fizető eszköz volt miért? mert szükséges a szervezetnek."
Emberi hülyeség miatt, mint ahogy a fényesen csillogó fémek is.. Egy nem abnormális étrend mellet nincs szükség külön só hozzáadására az ételekhez.[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz Caldera #82518 üzenetére
Káliumra is szüksége van a szervezetnek, ráadásul mennyiségben az a a második nyomelem a nátrium után. De a kálium klorid alapu sók kamuk, mert a szabályok nem engedik sóként árulni. Egyszer a Norbi só kapcsán olvastam utána. Hogy miért engedik a nyilvánvaló hazugságokat az meg egy jó kérdés.
-
mzso
veterán
"mindent telenyomunk édesítőszerrel, ettől még cseppet sem lesz egészségesebb."
De nem lesz energiatartalma, vagy sokkal kisebb lesz. Az egészségesség meg attól függ, hogy mennyit vedelnek belőle.
"Eredeti majonéz: sok zsiradék, kevés cukor (nem annyira hizlal)
Light majonéz: kevesebb zsiradék, több cukor (jobban hizlal)"A zsírban kétszer annyi energia van mint a cukorban.
-
mzso
veterán
Helló!
Van errefelé olyan patika, ahol lehet online rendelni, személyes átvétellel? (mert ugye mást a törvény nem enged)
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Gondoltam rá, hogy megnézem, de olyan hamar zár, hogy nem lehet oda eljutni, max délutános előtt, ha korábban bemennék csak ezért.
Viszont nekem útba esőbb helyen közel a Búza térhez a Szeles utcán találtam egy boltot ahol jó áron vettem csavart. 35Ft volt a 6*120-as hatlapfejű. A Petőfi téren meg 140-ért akarták adni, de csak öt volt. Meg 180-ért 160-as...[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
@roti86,@HookR, @bnorci71
Kösz!
Más:
Lehet hülye kérdés, de a süllyesztett villanyszerelődobozokba (konnektor, kapcsoló) milyen csavar való?[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Helló!
Miskolcon mely csavarboltokban érdemes vásárolni? Ahol nincs nagy lehúzás meg választék is akad. A Petőfi téri kapcsán vannak némi kétségeim.
Még az Újgyőri buszállomás mellett lévő esik útba, de itt még nem voltam.. Többet annyira nem ismerek. -
-
mzso
veterán
Helló!
Szerintetek azt meg lehetne (sikeresen) reklamálni, hogy a volános sofőrök nem hajlandóak bekapcsolni a klímát? Gondolom spórolnak (maguknak) a gázolajjal.
Elég vérlázító, hogy az utasok döglenek meg a melegben, mert nem hajlandóak megtenni egy mozdulatot.
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Én már akkor sem találtam amikor az ED még működött. Konkrétan ez volt: https://edigital.hu/egyeb-elem/panasonic-sr-920el1b-ezust-oxid-oraelem-p751087
Csak egy külsős árucikk van vagy 50%-kkal drágábban és extra szállítási díjjal...
-
mzso
veterán
Helló!
Miskolcon hol lehet mindenféle tartós (gondolom Panasonic) gombelemet venni? (Lehetőleg nem túlárazva)
Elsőnek gondoltam rendelek az Edigital-ról, vagy Media Markt-ról személyes átvétellel, de mindkettő megszüntette ezt a lehetőséget. (Az Emag, meg nem tükrözi az Edigital egykori kínálatát...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tőzsde és gazdaság
- Durrogtass
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest