Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Axy88
csendes tag
Így van, ezt nem mondtam, 100 Hz-es a TV és filmnézésre (számomra) teljesen jó, és a legfontosabb feladata itt az lesz, hogy nem kell vennem nagy monitort.
Bár egy 24"-os 1920x1200 monitort el tudnék képzelni magamnak: [link]
vagy egy 26-ost:
[link]
Álmodozásban nem ismerek akadályt:
[link]
Szóval akkor sem adnék ki ennyi pénzt, ha lenne...
Nevezzük ezt a korral járó bölcs megfontoltságnak. ( Mert a "piszok zsugori" nem annyira elegáns) -
Axy88
csendes tag
Chaser
Én úgy indultam, hogy szétszedtem a 70 centis TV-met és a belsőséget elnézve a nyúlketrec, birkahodály és ehhez hasonló kifejezések jutottak eszembe a bent tátongó üres köbmétereket látván. Ezért gondoltam tehát, hogy nem fogok külön dobozzal problémázni, be fogom építeni ebbe a mozizó gépemet. Akkor viszont miért ne lenne a gép kicsi, csendes, olcsó?
A Nintendo64 emulátor nekem már épp elég izgalmas, az pedig már a PII 800-on is rendben elment. Játékra amúgy nemigen van időm
Internetezni a TV-men csak 800x600-ban lehet, 1024x768-ban már ki kell találni az egyes karaktereket. (tudom: karakterméret, stb)
Ha viszont ennyire behatárolt lesz a felhasználás, akkor tényleg nem akarok sokat költeni rá. Néhány USB csatlakozó külső vincsinek, pendrive-nak, WLAN, rádiós egér és billentyű és kész. -
Axy88
csendes tag
Chaser és shtml Köszönöm a válaszokat!
Tehát az Y2 a nyerő.A másik kérdésem az YT lenne:
[link]
[link]Tud erről valaki valamit? Én csak annyit,hogy pár ezer km-es körzetben nem lehet kapni.
Egy PCI-os kompozit vagy S-VHS kimenetű videókártya már jelentősen megdobná az egész árát.Esetleg érdemes lenne-e valami effélét összerakni?
[link] -
Axy88
csendes tag
Sziasztok
Bocs, hogy most nem olvasom végig az összes hsz-t.
Az lenne a kérdésem, hogy a D201GLY-ban lévő cel215 és a D201GLY2-ben lévő cel 220 közül melyik a gyorsabb.
A cel215 Yonah magos 29 W, a cel220 Conroe magos 19 W felvett teljesítménnyel. Megjelenik-e ez a különbség a számítási teljesítményben is?
Jónéhány dolgot találtam a gugliban, de pont erre a kérdésre semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ruha
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OTP Bank topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest