Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
juliabrilke
üzenetére
Nekem szerencsére nem létfontosságú a kis lap. Lebeszéltem magam
Amennyiből összehoznék egy ilyet, táppal, tényleg kicsi saját házzal, lehetőleg persze mindezt passzívan, annyiból majdnem meglenne egy lowend noti is, ami azért csak hordozható, meg van hozzá monitor is. Most nyárra viszont jó lenne ez a kis lap, a nagyobb motyómat eladtam, gyakorlatilag a táp van/ 400-as FSP p2-vel jelenleg
/, meg 2x2GB ram. Aztán ősszel úgyis eladnám a kis lapot.#660 Sir Psycho: sztem megvan a chip vége, ha a többiek is tesztelnek okosabbak leszünk
Új hozzászólás Aktív témák
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- BestBuy topik
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Amennyiből összehoznék egy ilyet, táppal, tényleg kicsi saját házzal, lehetőleg persze mindezt passzívan, annyiból majdnem meglenne egy lowend noti is, ami azért csak hordozható, meg van hozzá monitor is. Most nyárra viszont jó lenne ez a kis lap, a nagyobb motyómat eladtam, gyakorlatilag a táp van/ 400-as FSP p2-vel jelenleg