Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
én külső, usb3 nvme donglet használok, az rtl9210b chipsetesek elég jók. Sok ssd gyártó ad acronis trueimage progit, ami ő márkájuk jelenlévő ssdje mellett hajlandó települni. De samunak is van valami ssd költöztető szoftvere.
Előfordulhat, hogy klónozás után reboot loopol, elsőre csökkentett módban kell indítani, semmi más állítgatás nem kell, utána már rendesen indul.Ha ismeretlen tartalmú, nem gyári recoveryől felállt rendszer van a gépen, én is inkább nulláról újrahúzom, nehogy valami kémprogram legyen rajta.
-
scream
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Én használt gépet, eőre telepített rendszerrel biztosan csak saját kézzel végzett, teljesen újratelepített rendszerrel kezdenék el használni - a saját lelki békém érdekében elsősorban.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- Eladó 1440p Ultra Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest