- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
petakpa1 #1716 üzenetére
beállítás és komponens függő.
A két n100 masinámat mérve terhelés alatt 30W körül volt a komplett rendszer, üresjáratban meg 7W körül.#1718 Patice
a 6W azért eléggé marketing, mármint a konkrét gép alapértelmezett bios beállításától függően a proci 10-15W körül eszik terhelve. Viszont, a biosban általában állítható a tdp és úgy akár valós 6w-ra is limitálható, persze úgy a teljesítménye is kisebb, mert nem engedi fel magasabb órajelre, pláne több szálon. De gondolom még akkor sem lehet rosszabb, mint amit például az n5100 nagyon takarékos 6W-os procis tud.#1717 Multibit
olvastam anno én is, hogy a nagyon pici bordázatú házaknál akár túl is melegedhet, ha el van engedve a fogyasztás limit. Szóval nekem 1kg súlyú, durván bordás változat van [link]
Egyébként nem feltétlen a procinak van problémája a teljes passzívsággal. Nekem nem tetszett, hogy 30 egynéhány fok környezeti hőmérsékletnél 85 fok körülre melegedett idle a ddr5 ram és az nvme ssd. Ezért egy lassú, de nagy ventit és hozzá készített tartós aljat csináltam az enyémre [link] ami a ram és kártya slotokat hűti. Egy minimális légáramlás már teljesen jó hőmérsékleteket tud hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- 5700X / B550 / 16 GB DDR4 / 250 GB SSD / 4 TB HDD / RM650X
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Saját PC beszámításra vagy átépítésre keresek
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest