- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
Sziasztok!
Én is nézegettem a gmktec gépeket, de gyanús volt az EU site (nem store!). Az itt olvasottak alapján pedig kifejezetten átverés az ÁFA miatt.
Amazonon is lehet kapni, de ott nem csak ÁFA van rajta, hanem kb 1,5-szer annyiért adják.
Néztem aliexpressen is, ott azt írják, hogy France-ból jön, ott az ÁFÁs ár is, de hogyan tudnék megadni uniós adószámot, hogy ne kelljen kifizetni az ÁFA-t? Nem találtam sem a profilban, sem checkout-nál, a "Place order" gombot már nem mertem megnyomni, pedig lehet, hogy ott történne a "mágia". Ha van erre külön aliexpress topik, akkor esetleg egy linket szeretnék kérni oda.
(Hardveraprón sajnos csak magánszemély eladó van, nekem pedig számla is kellene).
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : i7-4790 / 16GB RAM / RX 570 8GB / 512GB SSD
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny i7-14700 / 32GB / 1TB / T1000 8GB GAR 2026.05 + doboz+táp+bill/egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest