Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
Sziasztok!
Én is nézegettem a gmktec gépeket, de gyanús volt az EU site (nem store!). Az itt olvasottak alapján pedig kifejezetten átverés az ÁFA miatt.
Amazonon is lehet kapni, de ott nem csak ÁFA van rajta, hanem kb 1,5-szer annyiért adják.
Néztem aliexpressen is, ott azt írják, hogy France-ból jön, ott az ÁFÁs ár is, de hogyan tudnék megadni uniós adószámot, hogy ne kelljen kifizetni az ÁFA-t? Nem találtam sem a profilban, sem checkout-nál, a "Place order" gombot már nem mertem megnyomni, pedig lehet, hogy ott történne a "mágia". Ha van erre külön aliexpress topik, akkor esetleg egy linket szeretnék kérni oda.
(Hardveraprón sajnos csak magánszemély eladó van, nekem pedig számla is kellene).
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- World of Tanks - MMO
- Avast! Antivirus topic
- Alkoholista nevelde
- Telekom mobilszolgáltatások
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Steam topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Trek
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- További aktív témák...
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest