Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hypno skate
senior tag
Sziasztok!
A tapasztalatokkal rendelkezők segítsége kellene abban a kérdésben, hogy Pico vagy paneltáp választása esetén 12V-os, vagy széles bemeneti feszültségű modell választása a célszerűbb? A széles bemeneti feszültségűhöz aránylag nagy a választék combosabb AC/DC adapterekből.
Egy alapból integrált grafikás rendszerbe később esetlegesen beépítésre kerülő diszkrét videokártya miatt 150-180W teljesítményre lesz szükségem, és hosszas agyalás után arra jutottam, hogy más opció (Flex, vagy átdobozolt atx, sfx, tfx) nem jöhet szóba. (A ház egy EPC2-es, ami mindössze 6,5 cm "magas")
A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
hypno skate
senior tag
-
hypno skate
senior tag
válasz #16939776 #23560 üzenetére
Agyaltam ám ATX nyákon, sőt méginkább sfx-en, mert az bedobozolva, ventilátorral 63,5 mm-es, vagyis doboz, meg venti nélkül még annyi se, de amíg videokártyám nem lesz addig fölösleges, ha meg igen akkor nagyon tele lenne paszírozva a ház.
Azt tudod, hogy a Pico box cuccok vállalhatók-e? Mert papíron teljesen jól néznek ki. ( nem olyannak amit Cseng mamóka a dzsunkán szögel, miközben veszettül szorítja a megmaradt fogai között a pipáját.)
A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
hypno skate
senior tag
-
hypno skate
senior tag
válasz >Deego.. #23565 üzenetére
Én arra jutottam, hogy mondjuk egy FSP300-60GHS esetében a 220V-os bemenetnek és a hozzá tartozó főkapcsolónak ugyan édesmindegy, hogy hol található és a második oldalon található 3. kép szerint szépen le lehet csupaszítani, meg az az ágaskodó "hűtőborda" is simán helyettesíthető egy alacsonyabb, esetleg más formájúval, és a kimenő kábelköteg is bátran kigyomlálható, hogy csak annyi maradjon, amennyi nagyon kell, sőt kis kézügyességgel a vezetékek hossza is redukálható.
VISZONT!!!
A nyák kitölti az egész dobozt, vagyis közel 10x12 cm-es, vagyis nálam csak a videokártya helyén férne el. Ezzel meg is dőlt a mutatvány. és akkor még az ily módon megbuherált szerkentyű saját hőtermelését még meg sem említettem.A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest