- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tranceplanet #41606 üzenetére
Hát cseréld le egy Metis Plus-ra!
-
hegegabi80
addikt
válasz
tranceplanet #41604 üzenetére
Rendesen kitágult a kuckó belseje.
Amúgy nekem is hasonló házam van, csak matx-es pár cenitvel nagyobb. De még nem költöztem át, mert még nem készültem el a módosításokkal.
Max terhelésen milyen hőfokok vannak? -
hegegabi80
addikt
válasz
tranceplanet #41146 üzenetére
Zalman zm fx350 vagy 450, amelyik még kapható. Ehhez van adapter is, és egész jó kis táp. Nekem is a 350-es van, és ua a ház csak matx kivitelben realan márka. Csak még nem költöztem át, mert az aljába menne nekem 140 vagy 2db 120-as venti, aminek a tartója még nincs kész.
-
válasz
Jó ár/érték arányban szvsz a Chieftec, Zalman, Kolink SFX tápokat keresd!
Ez a BQ! nem rossz, de a ventiprofilja nincs jól belőve gyárilag, és már alacsony terhelésen is hangos.(#41147) Grave444
Ja, mivel ezek már minimum Bronze besorolásúak, ezért egy átlagos konfigba bőven elég a 300W-os is. -
Grave_444
nagyúr
válasz
Simán elég lesz a 300W-os.
Képeket majd tegyél fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged