Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tronico

csendes tag

válasz Attas #9811 üzenetére

Szia.

Az Element-Q házban kb. 50 mm lehet a táp alatt a hely (pontosat sajnos nem tudok mondani, mert én a kezdetektől fogva paneltáppal használom a gépet). De ha jól rémlik, akkor az A6-3500 gyári hűtője felett kb. 1 cm hely lehetett, a Big Shuriken venti nélkül pedig kb. 5 mm-el ér magasabbra, mint a táp alsó támasztólemeze. De szerintem ha bent hagyod a tápot, akkor mindenképpen nyűgös lenne a hűtése, mert vagy egymás ellen dolgozik a cpu hűtő és a táp ventije, vagy megfordítod a procihűtőn a ventillátort (ez viszont nem tudom mennyire szerencsés a táp halk működése szempontjából). De ha már htpc és mondjuk nem szeretnéd tele pakolni vinyókkal, akkor szerintem érdemes lenne elgondolkodnod egy paneltápos megoldáson.

Nekem is lenne egy kérdésem közben a mélyen tisztelt fórumtársakhoz. Tegnap ugyanis megakadt a szemem egy hozzászóláson (sajnos már nem emlékszem hogy ki volt az illető), miszerint a ViaLan paneltáp csak 4A-t képes leadni a 12V-os ágán :Y Ez mennyire hivatalos információ vajon? És ha az, akkor van egyáltalán a PicoPSU-n kívül valami kiváltója, mondjuk szintén paneltápos kialakításban, legalább 90W-os kivitelben?

Új hozzászólás Aktív témák