- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
Az itx-es összeállítás szerintem, tökéletes, tápügyben mindenképpen vagy sfx vagy egy moduláris ( én a full moduláris tápot előnyben részesítem) tápot javaslok. Írtad hogy késöbb lesz egy min: gtx 560 így min 400w szerintem elkell ( azért mert a min 560 lehet hogy egy 570 lesz, nem tudom, csak így értem). Szerintem egy Silverstone SST-ST50F-P Strider Plus ( br 22k) jó választás lehet. Ez egy 560tól nagyobb kártyát is elbír egy esetleges proci és vga tuningal együtt, valamint ehhez lehet venni short kábel szettet, ami egy ilyen kisméretű házban hatalmas előny, mind kezelhetőség mind hűtést figyelembe véve. Hűtőből egy corsair h60at tennék bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest