- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Ishi.
aktív tag
válasz
AxBattler #65184 üzenetére
Itt egy olyan kérdésem van, hogy egy 35W TDP-re leszabályzott 5600G vajon mennyivel lenne erősebb egy 65W TDP-s 5300G-nél?
Azért kérdezem, mert amire én használom az 5300G/RTX4060/16GB DDR4 kombómat, azzal meg vagyok elégedve (az 5300G, már ha hinni lehet az Afterburnernek, iszonyat keveset fogyaszt), de van egy-két játék (Helldivers 2 pl.), ahol már a processzor eléri a CPU-limitet 1080p-ben, és gondolom az 5600G extra cache-sel (meg még a +2 maggal) azért segítene. A házam az egy Silverstone SG13, a hűtőm pedig egy ID Cooling IS-50.
-
válasz
AxBattler #65184 üzenetére
Most ugyanezeket nézegetem én is egyébként, arra gondoltam, hogy egy Ryzen 5 fogyasztását valahogy le kellene vinnem 35 körülre, ahogy írod, azzal még az erő is meglenne. Az AM5 iszonyat drága, annál már az asztali gép többet ér, de az AM4 még összehozható vállalható áron Apróról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest