- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Cpu-t még döglöttet nem láttam- kivéve amit szétbarmoltak, mért vennék újat?-, lap az már döglődősebb jószág. De mint írtam, ha a cpu is új, akkor vannak egy árban.
"Nem szeretnék Intel AMD vitát nyitni, de ha valamiből újat veszünk, akkor mindenből, ha valamiből használtat, akkor mindenből használtat." Nekem tök8 mit hogy veszel, én azért maradok annál ahogy én szeretnémSajnos azt kell mondjam az i3 c2c közelebb van egy phenom2 x4-hez, mint egy x4-hez általánosságban. Persze van program ami gyorsabb az x4-en, de olyan is ami egy i3-on. Én nem szarom a pénzt, ezért hasonló áron -netán olcsóbban- még jó hogy i3-ast veszek...és akkor még a fogyasztásról nem is beszéltünk.
user137: Teljesen mind1 hány magos az i3, ha hozza egy x4 szintjét. +2HT van, ami igen jól sikerült, most engem rohadtul nem érdekel hogy 2 magos
A valódi 4 magos i5-ök meg az x6 tökét szorongatják, a SaB-ek le is vágják..ennyit a magokról. Az amd nagyon lemaradt, ami nem baj, a kisebb cpu-k jó áron vannak, de hogy egy xaros itx lap nincs 30k alatt azt nem tudom megérteni.
Hanok: Nem linkelgetek teszteket, próbáltam i3-at meg x4-et, mértem fogyasztást...hát nagyon nem 45W-os egy x4 terhelve, hasonlóan alulfeszelt x4-et néztem igp-s lappal, prime alatt 100W, idle 50. A cpu ebből kb 60-65. És akkor még a tuningocskáról nem is volt szó
16-17k-ért x4 640? Eddig egyet láttam 18-ért, azt is elvitték 1 nap alatt, na ennyit erről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest