Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz GerykO #6267 üzenetére

:) Cpu-t még döglöttet nem láttam- kivéve amit szétbarmoltak, mért vennék újat?-, lap az már döglődősebb jószág. De mint írtam, ha a cpu is új, akkor vannak egy árban.
    "Nem szeretnék Intel AMD vitát nyitni, de ha valamiből újat veszünk, akkor mindenből, ha valamiből használtat, akkor mindenből használtat." Nekem tök8 mit hogy veszel, én azért maradok annál ahogy én szeretném :P Sajnos azt kell mondjam az i3 c2c közelebb van egy phenom2 x4-hez, mint egy x4-hez általánosságban. Persze van program ami gyorsabb az x4-en, de olyan is ami egy i3-on. Én nem szarom a pénzt, ezért hasonló áron -netán olcsóbban- még jó hogy i3-ast veszek...és akkor még a fogyasztásról nem is beszéltünk.

user137: Teljesen mind1 hány magos az i3, ha hozza egy x4 szintjét. +2HT van, ami igen jól sikerült, most engem rohadtul nem érdekel hogy 2 magos:) A valódi 4 magos i5-ök meg az x6 tökét szorongatják, a SaB-ek le is vágják..ennyit a magokról. Az amd nagyon lemaradt, ami nem baj, a kisebb cpu-k jó áron vannak, de hogy egy xaros itx lap nincs 30k alatt azt nem tudom megérteni.

Hanok: Nem linkelgetek teszteket, próbáltam i3-at meg x4-et, mértem fogyasztást...hát nagyon nem 45W-os egy x4 terhelve, hasonlóan alulfeszelt x4-et néztem igp-s lappal, prime alatt 100W, idle 50. A cpu ebből kb 60-65. És akkor még a tuningocskáról nem is volt szó:)
    16-17k-ért x4 640? Eddig egyet láttam 18-ért, azt is elvitték 1 nap alatt, na ennyit erről.

• tthom

senior tag

válasz GerykO #6267 üzenetére

Hát, ha mindig csak vár az ember, soha nem lesz semmilye. :)

Új hozzászólás Aktív témák