Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
A saját tapasztalataidat megírni mióta istenítés? Ott az árukereső, vannak ott szép számmal hideg-meleg történetek minden cégről, ezért is írtam hogy korábban nem mertem az adott boltnál vásárolni.
Az Alzaban 10 éven át nem voltam hajlandó vásárolni a TV reklámuk miatt, annyira idegesítette minden porcikámat.
Amúgy a PCX-el kapcsolatban súlyos "becsmérlést" nem írt, pedig nekem van a tarsolyomban tapasztalat, akárhányszor vásároltam náluk usb pendriveot, sd kártyát, minden egyes példány esetében azt tapasztaltam, hogy más boltban vásárolthoz képest fele-harmad akkora sebességgel tudok csak rámásolni adatokat, az az érzésem mintha kínai hamisítványokat árusítanának...na ha ilyet írt volna, akkor még akár ki is akadhattál volna. De nem írt.
Upsz...
A garis külöbségeknek egyébként nehéz hinni, mert pl a pcland áruház is évtizednyi működés után lehúzta a rolót és most vadászhatod az elérhetőségeket ha garanciális gondod van.
De a nagy cégek is szeretik kerülni a garanciális ügyintézést, egyszerűen spórolnak a kisemberen. Minden cégről olvasni ilyen történeteket.
A sajátodat megírni az nem becsmérlés.Az Alza-s ügyintéző is amikor én intéztem az elállásomat neki állt fenhéjázva fényezni magukat, hogy bezzeg ők megadják az elállást a cégeknek is pedig jogilag nem kötelező...egyébként igen gálánsan
...majdnem az arcába röhögtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elden Ring
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest