Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz hoffman_ #53399 üzenetére

Hmm, jól hangzik a marsmallow, de oldalt az sd kártyán bedugsz egy coreelecet, és kinyílik a világ, se az androidos lejátszás, se az okostévés bohóckodás nincs a közelében sem, amit egy ilyen kis cucc tud egy sd kártyra írt coreeleckel.
    Én nem tévézek, hanem projektorozok, 3m képátlóval megint más, okostévé sose kellene.
    65"-os 4K LED TV volt az előző monitorom. :D Nekem is minden egykézben kell, a megoldás nálam erre egy logitech harmony touch lett, csatornát a fel- le gombokkal váltok, ami a linuxos 4K műholdvevőt vezérli, de ha hangerőt adnék, a táv a pio erősítőt hergeli. Minden eszköz távja el van csomagolva. Ha tévéznék, egy gombnyomásra (pontosabban az érintőképernyőn az avtivityre nyomva) bekapcsolja a beltérit, bekapcsolja és a TV bemenetre teszi az erősítőt, bekapcsolja a projektort, minden gomb a megfelelő eszközt vezérli, ha a filmezésre nyomok, akkor kikapcsolja a beltérit, bekapcsolja a médialejátszót, bekapcoslva hagyja a projektort, átteszi az erősítőt a blu-ray bemenetre, és minden működik ugyanúgy.
    Mindezek miatt nem is tudom igazn, hogy működik a transzkódolás, utoljára valami lábtörés miatt ültem 8-10 éve a röntgen váróban, és akkor indítottam el telefonról egy filmet plex segítségével...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés