- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Én kezdtem el először itt a ph-n használni az xpenology-t n40L microserveren, majd itt- ott elhinteni az infót, hog yilyen egyáltlaán létezik... Talán 2012 lehetett az eleje, nálam azóta is megy, most épp egy Asrock Q1900B lapon 2X4GB notirammal hiba nélkül, előtte ment Asrock h110m-itx lap+ i7-6700+ 16GB DDR4 RAM társaságában is, meg volt Kontron itx lappal, i7-4870EQ mobilprocival is, a vinyó ugyanaz a 6TBG-os WD purple, viszont észre lehetett venni ablaknyitogatások közben, de erre csak n vagyok érzékeny, másnak fel se tűnne, hogy ez nem az a lap, a mindennapokban nem sok jelentősége van, itt közös fájlszerver és felcsatolt mappák miatt kell a szerver, viszont nem transzkódolok. Annak kell utánajárnod, hogy a rendelkezésre álló keretből mi az ami kihozható, hiszen vannak olcsóbbak az aprón 12-15K körül, és vannak jóval erősebbek j3155, j3455, j5040 cikkszámokkal, talán itt- ott még elérhetően, legutóbbira vadásznék én is, de kapni már sajnos sehol se lehet, várom, hogy felbukkanjon bárhol.
Ez itt egy viszonylag egyszerű összehasonlító oldal, ahol a proci erő, és pár fontosabb adat látható, nem kérdés, hogy bármelyik választás jobb a jelenleginél. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest