Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ratcache

aktív tag

válasz duo #44646 üzenetére

A hangja picit erősebb a gyári Wraith Stealth-nál, de Silent módban 800-as fordulaton szinte semmit nem hallani, terhelés alatt viszont elég hamar felpörög és az fejmagasságban 1 méterről már minden csak nem észrevehetetlen :) . Idle 35 fok körül tartja a 3800-on fixált 2400G-t (kb. 5 fokkal jobb a gyárinál), picit megizzasztva sem megy nagyon 70 fölé ahol viszont a gyári hűtővel előfordult hővédelem miatt lekapcsolás (default 75 van bios-ban beállítva bár az is lehet hogy a kevesebb levegőhöz jutó vrm is rásegített).

Gondolkodom még a szűrő kivételén is mert viszonylag hamar látszik rajta a rátapadt por, és az nem annyira esztétikus, illetve talán javít a szellőzésen is.

Viszont amit elfelejtettem, hogy a szerelése az picit macerás és hozzá kapott leírással ellentétben a talpaktól kezdve mindent fordítva kellett felszerelni (de ez lehet az én bénaságom is, rég szereltem, kijöttem a gyakorlatból).

Summa: alapvetően elégedett vagyok vele, a korlátozott hely és az egyéb szellőzés hiánya miatt hasznos, hogy mást is ér bőven a légáramlat, de csodára ilyen házban nem nagyon lehet számítani :N

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés