- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
és (#42843) Seep
köszi a válaszokat!
Nem tudom, hogy kellett-e erőltetni, de itt úgy tűnik, hogy befért a Thermalright AXP-100R
ezt a témát még kerülgetem egy picit, szerencsére lesz idő a Wraith Stealth miatt.Épp most a hetekben kerülnek a boltok polcaira az újabb generációs AM4-es Mini-ITX alaplapok:
amennyi infót találtam, az X470 chipset túl sok (számomra) használható újdonságot nem hoz, így szerintem nem várom meg, marad végül a Gigabyte lap. nem beszélve arról, hogy új X-esek alsó hangon is biztos legalább egy 20-assal feljebbről indulnak. és még mire ideérnek...Nagy valószínűséggel a szóba jöhető CPU-hűtők egyike sem fog a memória fölé lógni, így magasabb memóriával sem lenne gond.
igazad van, ráadásul közben a 2xxxG topicban úgy olvastam, hogy a Gigabyte-nál pláne nem kell erre figyelni szerencsére... +1 oda.De azért erre még visszatérünk, amint sikerült véglegesíteni az alaplap-hűtő-memória triót.
GIGABYTE GA-AB350N-Gaming WIFI
Wraith Stealth (átmenetileg)
CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz CL16 KIT CMK16GX4M2D3200C16#42843 Seep
Tapnak inkabb a Corsair SF450, az fel-passziv. Nem megy a venti alacsony terhelesen.
köszönöm, megnéztem, tetszik is! néztem már én is régebben, de a hangjától tartottam picit (9mm vs 12mm), viszont tesztek alapján ezzel sincs gond, úgyhogy megfogadom a tanácsot és ez lesz inkább.Hutore azt irjak a Scythe Big Shuriken 2 Rev. B HSF befer a porszurovel egyutt.
be, csak sajnos nem AM4 foglalatra, azzal nem kompatibilisépp itt olvastam.
így maradt függőben végül a hűtő, de mivel eleve van gyári a procihoz, az ráér majd akkor is, ha az nagyon nem válna be.
köszönöm a segítséget, ha van fejlemény, jelentkezem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest