Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ratcache

aktív tag

válasz HookR #42842 üzenetére

és (#42843) Seep

köszi a válaszokat!

Nem tudom, hogy kellett-e erőltetni, de itt úgy tűnik, hogy befért a Thermalright AXP-100R
    ezt a témát még kerülgetem egy picit, szerencsére lesz idő a Wraith Stealth miatt.

Épp most a hetekben kerülnek a boltok polcaira az újabb generációs AM4-es Mini-ITX alaplapok:
    amennyi infót találtam, az X470 chipset túl sok (számomra) használható újdonságot nem hoz, így szerintem nem várom meg, marad végül a Gigabyte lap. nem beszélve arról, hogy új X-esek alsó hangon is biztos legalább egy 20-assal feljebbről indulnak. és még mire ideérnek...

Nagy valószínűséggel a szóba jöhető CPU-hűtők egyike sem fog a memória fölé lógni, így magasabb memóriával sem lenne gond.
    igazad van, ráadásul közben a 2xxxG topicban úgy olvastam, hogy a Gigabyte-nál pláne nem kell erre figyelni szerencsére... +1 oda.

De azért erre még visszatérünk, amint sikerült véglegesíteni az alaplap-hűtő-memória triót.
    GIGABYTE GA-AB350N-Gaming WIFI
    Wraith Stealth (átmenetileg)
    CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz CL16 KIT CMK16GX4M2D3200C16

#42843 Seep
    Tapnak inkabb a Corsair SF450, az fel-passziv. Nem megy a venti alacsony terhelesen.
    köszönöm, megnéztem, tetszik is! néztem már én is régebben, de a hangjától tartottam picit (9mm vs 12mm), viszont tesztek alapján ezzel sincs gond, úgyhogy megfogadom a tanácsot és ez lesz inkább. :K

Hutore azt irjak a Scythe Big Shuriken 2 Rev. B HSF befer a porszurovel egyutt.
    be, csak sajnos nem AM4 foglalatra, azzal nem kompatibilis :( épp itt olvastam.

így maradt függőben végül a hűtő, de mivel eleve van gyári a procihoz, az ráér majd akkor is, ha az nagyon nem válna be.

köszönöm a segítséget, ha van fejlemény, jelentkezem! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés